|
|
|||
|
|||
![]()
συνεχεια...
Το background το πεταξα γιατι αν δεν καλυψει πολυ καλα το μονωτικο και αφησει πορακια γεμιζει ολο μεσα νερο και δεν μου αρεσε σαν ιδεα να κραταει νερα στρασιμα. Ξαναστηθηκε ποιο απλο μονο με πετρες και αμμο με αρκετες κρυψωνες κ ας μην φαινονται ![]() Η ποιοτητα απο τις τελευταιες φωτο δεν ειναι τοσο καλη και επιφυλασσομαι για ποιο καλες. |
|
|||
|
|||
![]()
και μια φωτο απ τα neritina
|
|
||||
|
||||
![]()
πω πω....σκέτη Οδύσσεια ρε φίλε
![]() Εύχομαι τώρα να πάνε όλα καλά! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Κλεοβουλε!!!
Υπηρξαν πολλες στιγμες που σκεφτηκα να τα παρατησω γιατι δεν αντεχα αλλο με ολα αυτα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ όμορφο... ευτυχώς που δεν τα παράτησες... αξίζει άριστα η προσπάθεια!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Κρατα γερα φιλε μπραβο που δε το εβαλες κατω!!
οταν βλεπω τετοια μου ραγιζει η καρδια φτου φτου μακρυα απ ολους αυτα!!
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι το ενυδρείο σου
![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Φανταστικές οι πέτρες με την άλγη και τα σαλιγκάρια . ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και σας ευχαριστω πολυ!!!
Ειναι στο προγραμμα οι αναποδιες,αλλα τοσες μαζι και σε τετοια κλιμακα???.......μου επεσαν λιγο βαρια ολα αυτα,anyway κραταω τα σκορδα και το ματακι και παμε για τις φωτο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 180 lt | Stefanos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-03-15 22:15 |
Κοινωνικό 2 | leandros69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 30-08-14 09:39 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
νέο κοινωνικό | mitsos1975 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 14-10-10 12:45 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |