|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ποτε το βγαζεις?
|
|||
|
|||
![]()
την τρίτη μέρα μόλις σκάσουνε τα αυγά και βγούνε η ουρίτσες
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως αυτο διασκορπιζει τα μωρα στο ενυδρειο?Πρωτα βλεπεις ουρες και μετα το βγαζεις?Γνωμη μου ειναι οτι αυτο δεν χρειαζεται να το βαζεις εκει.
|
|||
|
|||
![]()
το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό, είναι πως όταν βγούνε τα μικρά από τα αυγά εντελώς πρεπι να πάνε πάνω στην μάνα γιανα φάνε αυτά κολυμπάνε όπου νάνε ..
υπαρχη όμως και μια άλλη εγδόχι που δεν τα ήθελε , μήπως για τη αρσενικό την χτυπούσε όλλο και στρεσταριστκε και δεν τα ήθελε μετά πανωτής ξέρω και εγώ τη να πω |
|
||||
|
||||
![]()
Την τεταρτη μερα θα εχεις ελευθερο κολυμπι,οι γονεις μαυριζουν και προσελκυουν τα μικρα να κολλησουν πανω τους.Αν τα μικρα κολυμπανε αλλου αντι αλλου οι γονεις τα μαζευουν και τα κολλανε στον κωνο η πανω τους.Εχεις και τους δυο γονεις μεσα?Ισως πρεπει να κατεβασεις σταθμη νερου για να βρησκουν πιο ευκολα τους γονεις.
|
|||
|
|||
![]()
το αρσενικό το βγάζω γιατί την χτυπάει πόλη την θηλυκιά αλλά αυτό που λες δεν το δοκίμασα να κατεβάσω την στάθμη μήπως βρούνε πιο ευκολα τα μικρά την μάνα τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα κρατουσα μεσα και τους δυο γονεις.Ταιζουν τα μικρα εναλλαξ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η αναπαραγωγη. | alexsia1600 | Malawi | 6 | 12-03-12 12:38 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Αναπαραγωγη LDA 25? | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 25-06-07 10:08 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |