|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φύλα τα έβαλες μόλις είδες πως ετοιμάζει φωλιά η τα είχες μέσα έτσι και αλλιώς?
δεν βυθιστικαν τα φύλλα? μου μουλιάσει έχω στο χωράφι μου αλλά μου φαίνονται βαριά τα φύλλα της. Νομίζω τα μικρά είναι σε καλό δρόμο αλλά θα σας πω με σιγουριά σε καμία 10 μέρες που θα κολυμπάνε καλύτερα πιστεύω.διαβαζω συνέχεια για τους μονομάχους αλλά πιαστικα απροετοιμαστος γιατί δεν πίστευα να έχω γεμητουρια τόσο γρήγορα. την επόμενη φορά θα είμαι πιο καλός πιστεύω αλλά ο μονομαχος για πρώτη γενα νομίζω του βγάζω το καπέλο. εκεί που έκανε την φωλιά είναι το πιο ρηχο σημείο με βάθος 15-20 εκατοστα. Εσύ πιο κάτω το έχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
τα ειχα μεσα ετσι κιαλλιως.
απλα τα φυλλα της μανολιας (και μαλον και τις μουσμουλιας ετσι θα ειναι)ειναι χοντρα και μενουν στην επιφανεια για πολυ περισσοτερο καιρο αποτι τα πλατανοφυλλα η τα καταπα που μολις μαλακωσουν πανε στον πατο. στο δικο μου,τοσο ειναι το πιο βαθυ σημειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν αφήσω κιαλο να αποφασίσει η φύση δεν θα μείνει τπτ από ψαράκι.
άρχισε να τα τρώει ο αρσενικός η έτσι νομίζω. οποίο βλέπει στην επιφάνεια να κουνιέται πάει και το ρουφάει και μετά δεν το βγάζει από το στόμα. τι κάνω αφήνω τον αρσενικό η τον βγάζω? έχει μειωθεί πάρα πολύ ο πληθυσμός. με το ζόρι βλέπω καμία 10ρια που πριν έβλεπα μόνο σε κάθε φύλο πάνω 10 ψαράκια. γνωμες δεκτες... |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως τον στρεσαρει κατι?
παντως δεν ειναι σπανιο η πρωτη γεννα να παει ετσι. αν θες σωνει και καλα να κρατησεις ψαρια απαυτη τη γεννα,τοτε τι να σου πω. βγαλε μικρα και βαλτα αλλου. προσωπικα δεν θα το εκανα. πιστευω πως ειναι λαθος να βγαινουν τα ψαρια απτο ενυδρειο για οποιοδηποτε λογο-πλην ασθενειας.(απλα αυτη ειναι η γνωμη μου) παντως,αν υπαρχουνε κρυψωνες,τροφη και καθαρο νερο,δεν υπαρχει περιπτωση να μην μεινουν ψαρια. το αρσενικο ποσο το ταιζεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα δυο γέννες με μονομάχους.
Στην πρώτη μου άντεξαν τρία πανέμορφα ψαράκια και στη δεύτερη 14. Και στις δυο μετα απο τρεις με τέσσερις μέρες τον έβγαλα τον μπαμπά για να ειμαι σίγουρος. Εγώ πάντως πιστεύω πως μετα απο μερικές μέρες τα τρώει και ο αρσενικός. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχθες εβγαλα τον αρσενικο και τον εβαλα σε ενα 60 λιτρο με τις θυλικες
Ειναι τα μικρα μονα τους τωρα στο μεγαλο. Θα δω πως θα πανε και θα σας πω. Ειναι πολυ γρηγορα παντος τα μικρα |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μέτρησα καμιά 30 ψαράκια που φαινότανε στην επιφάνεια
έχει 3 μέγεθη μικρά μεσαία μεγάλα τα μεγάλα είναι μισό πόντο. να και μια φώτο στην μέση αν κάνετε ζουμ θα δείτε 2-3 που πρόλαβα να βγάλω γιατί είναι πάρα πολύ γρήγορα και όταν κουνιέμαι τα χάνω από τα μάτια μου. τον αρσενικό τον ταΐζω 3 φορές την μέρα τώρα |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα.να τα χαιρεσαι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
crowntail or halfmoon? | Efh | Bettas | 24 | 17-01-11 17:32 |
halfmoon betta | j.p. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 21-04-09 23:58 |
Μονομάχοι Halfmoon και Crowntail | kastmaniac | Bettas | 28 | 06-10-07 23:00 |