|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια. j.p εσυ εχεις εμπειρια στα ψαρακια αυτα και θα μας βοηθησεις. Νομιζω θα ειναι χρησιμο να αναφερουμε ποιες τροφες δινουμε. Ποιας μαρκας πελετ δοκιμασες?
|
||||
|
||||
![]()
τα είχα και παλιοτερα αυτα τα ψαράκια, και ήταν μακραν τα αγαπημενα μου από όλα τα άλλα ψαρια που είχα.
στην αρχή με είχαν δυσκολέψει στο τάισμα και είχαν δεχτεί σαν πρωτη τροφή κατεψυγμενα bloodworms σε αυτα που παρελαβα τωρα έδωσα την επόμενη μερα, όπως και σε ολα τα ψαρια που εχω σε γλυκό και αλμυρό τροφή για ψάρια ιχθειοτροφείου χυμα, δεν το προτείνω σε κανέναν απλά το αναφέρω επειδή ρώτησες. γενικα παντως οταν αρχισουν να τρωνε δεν σταματανε. |
|
||||
|
||||
![]()
Να μαι και εγω
![]() Τα αρσενικα και μενα ειναι ντροπαλα. τα θυλικα αντιθετως και απο σημερα να μπορω να πω οτι κανουν βολτες σε ολο το ενυδρειο. Δεν τα ειχα υποψιν μου τα ψαρακια και τα εχω ερωτευθει! εγω τα ταισα artemia brine shrimp (φρενιτιδα) / red larvae / black mosquito larvae πεταξα σκουλικι αποξυραμενο 2 φορες την μια φαγαν την αλλη ουτε καν ![]() Τα εχω σε 180 λιτρα φυτεμενο με 6 corydoras 3 otocyclus και 3 sae εχει μεινει και ενα Trichogaster lalius gourami (Που σκεφτομαι να το δωσω) και πλεον 7 goby peacock http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=76857 οι ανησυχιες μου ειναι δυο προς το παρον μια η ροη του ενυδρειου αν τα ενοχλει (κυριως στο κεντρο ειναι λιγο δυνατη ![]() και η αλλη ειναι το Ph το ειχα 6,5 - 6,6 και αναρωτιεμαι αν αυτο ειναι στα ορια τους και αν θα ειναι ενταξει. τωρα το εχω φτασει 6,8 και το drop checker ειναι λιγο πρασινο. ![]() ![]() οι φωτο ειναι απο κινητο ![]() ![]() ![]() ![]() εγω εχω βαλει αρκετες σωληνες προς το παρον και προβλεπεται να αλλαξει και λιγο το τοπιο ακομα.
|
||||
|
||||
![]()
μα ολοι ομορφα ενυδρεία, φωλιες από την πρωτη μερα!!!! 1000 τροφες, αρχοντες είναι, αν ηταν φιλόζωος ο ολανδος δώρο έπρεπε να τα κάνει!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |