|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομιζω να ειναι κατι απο αυτα που αναφερεις. Το ενυδρειο ειναι 500 λιτρα μηκοσ 1.60. αλλαγες νερου 50 % καθε 15 20 ημερες. θερμοκρασια απο 18 το χειμων ΜΕΧΡΙ 28 καλοκαιρι. Τροφη Βιταμινες σπιρουλινα και sera goldy
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετρήσεις έχεις κάνει ; Πόσο φτάνουν τα νιτρικά σου ; Αλλαγές κάθε 15-20 ημέρες δεν θα τις έλεγα και καλές, θα σου πρότεινα πιο τακτικά και ας ήταν μικρότερες, αλλά σε αυτό παίζουν ρόλο τα πλήθος των ψαριών, το μέγεθος και το τάισμα. Βιταμίνες τι εννοείς ; Δεν χρειάζεται βιταμίνες αν δεν υπάρχει πρόβλημα, η υπερβιταμίνωση μπορεί να προκαλέσει τα ίδια και χειρότερα προβλήματα με την αβιταμίνωση. Στα δικά μου δεν έχω δώσει ποτέ επιπλέον βιταμίνες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξτρα κυκλοφορια | paraskevas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 24-04-15 09:34 |
Κυκλοφορια νερου. | brands | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-07-11 16:03 |
Κυκλοφορια νερού | fotis80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-12-10 02:24 |
κυκλοφορια νερου και αλγες???? | akis7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-06-10 22:07 |
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-01-10 13:08 |