|
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχα!!!Από ότι βλέπω ετοιμάσου πάλι για γέννες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο ειχαν ηδη αυγα οταν τραβηξα το βιντεο. Οντως γεννανε σαν κουνελια οπως ειχε πει ο Γιαννης απο Πρεβεζα. Ασε δε θελω αλλα.
|
||||
|
||||
![]()
Ας καταθεσω και εγω την εμπειρια μου με αυτα τα -πολυ ενδιαφφεροντα ειναι η αληθεια- ψαρια. Ο δοτης στεφανος ειναι υπευθυνος για το οτι τα διαθετω, και δεν αργησαν παροτι μικρα ακομα...να βγαλουνε ζευγαρι, να γεννησουν και αποτι μπορω να δω, να ειναι επιτυχημενη γεννα. Λιγο εναλακτικο το βιντεο, μιας και τοποθετησα τον σωληνα αριστερα απτον βραχο με την fissidens και επειδη ελειπα εξωτερικο καποιες μερες, ο σωληνας εφυγε και πηγε στην θεση που τον βλεπετε στην επιφανεια. Απτοητα τα goby, εκει τοποθετησαν αυγα και ολα βαινουν καλως. Για την ωρα ισως δεν τα μεταφερω αλλου, μιας και το ενυδρειο αρπαξε απο φυτομαζα. Θα το δω ομως. Τι λετε να κανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!!!Τετοια θελω να διαβαζω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σας ζήσουν παιδιά! Χαίρομαι που έχουν πάει σε καλά χέρια!
|
||||
|
||||
![]()
Μολις μετακομισαν σε νεο DIY (παντα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι τεραστιος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κι εγω τετοια γεννηστρα, αλλα τα κοβω να περνανε..
εγω δεν τα πειραξα ακομα (ισως να μην κανω και τπτ) , αλλα βλεπω ματακια στα αυγα. |
|
||||
|
||||
![]()
Με τα χερακια μου την εφτιαξα χαχα. Απο που να δραπετευσουν?? Την χιλιοκοιταξα και ξανακολλησα με κυανοακρυλικη ολες τις ενωσεις απτο τουλι και τα πλαστικα. Δεν εχει τρυπα πραγματικα. Και την εκανα ετσι ωστε να φτανει πανω απτην επιφανεια και εχω βαλει και "καπακι" απο τουλι απο πανω. δεν βγαινουν απο πουθενα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο το ματι στο τουλι εχεις κανει καλη δουλεια και απ το τεντωμα μου φαινεται πολυ μεγαλο το ανοιγμα του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη στο κυριο ενυδρειο ταχες μονα τους; Εγω σκεφτομαι να μεταφερω τον σωληνα στο αλλο ενυδρειο που ειναι ζουγκλα γαριδαδικο την επομενη φορα, στο κυριο εχω και τους καρδιναλιους που δεν θαστειευτουν αν δουν γονο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Γιαννη!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Στεφανε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και ηρθε η καινουργια φωτογραφικη , ας βαλω και δυο φωτο (γονεις και γοννους) ..
ακομα την επεξεργαζομαι την καμερα, στο μελλον επιφυλλασομαι για καλυτερες φωτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι ωραιοςς!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε Γιανναρα να σου ζησουν!!!!
Καλοριζικο το εργαλειο!Παρε macro λεμε και τριποδο και ασε με να χαζευω! |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν εχεις έτοιμη γεννηστρα με φίλτρο σπόγγου στρωμένο και έχεις moss και/ή φυτα επιφανείας τότε ναι αξίζει να δοκιμάσεις.
|
||||
|
||||
![]()
γεννηστρα εννοώ το δίχτυ με τις βεντούζες,αλλιώς έχω ένα 20λιτρο με γαρίδες και μερικά μικρά Iriantherina werneri
|
|
||||
|
||||
![]()
είναι 6-7 μέρες,fungus πως θα το καταλάβω αν έχει τέτοιο πράγμα;;είναι ο αρσενικός ακόμα μέσα και τα αερίζει
------------------------- α!! ξέχασα να πω πως έχει και μερικά helena μέσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 26-12-16 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι μαζι κανει αυτος τον διαχωρισμο και τον αερισμο,θα δεις το αυγο να ασπριζει σιγα σιγα να γινεται απο υποκιτρινο "διαφανο" σε λευκο γαλακτωδες "αδιαφανο" και θα εχει απ εξω σαν τριχιδια παλι λευκαhttp://i1275.photobucket.com/albums/...psdawhha9n.jpg
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι τα αυγά δείχνουν μια χαρά καμιά σχέση με την φωτογραφία
------------------------- στο γαριδαδικο εννοώ ------------------------- πλήρες αποτυχία,παρότι είχα σκοπό σήμερα να μεταφέρω την φωλιά με τα αυγά αυτά σκάσανε κατά την διάρκεια την νύχτας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- εδώ και η μουτσούνα του ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 27-12-16 στις 08:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα......κοιταξες καλα μπας και εχει σωθει κανενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις δεις ματια και αρχιζουν να σκανε τα πρώτα πάρε τη φωλιά ( ο αρσενικός δεν τα παρατάει μέχρι τέλους) και τοποθετήσε το μεσα στο γαριδαδικο.
|
||||
|
||||
![]()
ok,οπότε να περιμένω ακόμα
------------------------- αν πιάσω και τον αρσενικό μαζί με την φωλιά και τα αυγά και τα βάλω στο γαριδαδικο;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 24-12-16 στις 00:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου φάει και τα μικρά και τις γαρίδες...
|
||||
|
||||
![]()
θα τον βγάλω όταν γεννηθούν τα μικρά
*γαρίδες έχει και εκεί που βρίσκεται τώρα ------------------------- σήμερα πρωί βρήκα το άλλο απ' έξω ψόφιο (είχε πηδήξει έξω από το ενυδρείο) ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 24-12-16 στις 09:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα..........καπακι βρε Χρηστο.. πηδανε αυτα...
βασικα εγω καπακι βαζω σε ολα τα ενυδεια και για αλλους λογους. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχει καπάκι αυτό το ενυδρείο,χτες βράδυ πρέπει να έγινε μετά την αλλαγή,να δω τι θα κάνω με τα αυγά αλλιώς θα πρέπει να βρω θηλυκό
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα βρε Χρηστο....
Ευκαιρια τωρα να βγαλεις δικα σου γιατι ο Γιαννης βγαζει μονο αγορια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα Πολυ καλο...με την πιστια παει σε αλλο επιπεδο το ενυδρειο!!!
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |