|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πιθανο παντως με τα συγκεκριμενα να ειναι χτυπημα. Χτες παρατηρουσα εναν δικο μου αρσενικο και εχει σημαδια σαν να λειπει ενα κομματακι απο τη ουρα. Εχει πεσει ξυλο γιατι εβαλα ενα κομματι σωληνα σε προνομιακο σημειο και το διεκδικουσαν και οι δυο.
|
||||
|
||||
![]()
Και μένα το αρσενικό το έχει(απ όσο έχω καταλάβει έχω 2 θα τα προσεξω σημερα μην έχουν και τα 2)
Αν και διάβαζα είναι αταχτα αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Επίσης σωλήνες έβαλα αρκετούς δεν τους έχουν τιμήσει ακόμα 3 είναι από την αριστερή και 3 από την δεξιά πλευρά του φυτεμενου.τωρα αν γίνεται μακελειό πίσω από την πλάτη μου δε ξέρω ![]() Φιλέ sarpjik περιμένω το thread που εταξες ![]() Επίσης πρώτη φορά χαζευω έτσι ψαρια (πιστεύω βρήκα το άλλο μου μισό χ;χαχα δε τα είχα υπόψιν μου τα έχω λατρέψει ίσως γίνομαι και λίγο υπερβολικός) θα ενημέρωσε και με νέες φωτό αν καταφέρω καλύτερες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χτυπημα η κατι αλλο? | poet | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 30-06-14 22:04 |
διπλο χτυπημα | Ektorakos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 13-12-12 09:37 |
ασθενεια η χτυπημα??? αντιμετωπιση??? | antonis1988 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 01-03-11 09:55 |
Χτυπημα η' ασθενεια?pliz HELP | Roussaks | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 29-11-08 16:01 |
γωνιακο χτυπημα | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 26-01-08 09:04 |