|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ακούσει πολλά για το νερό της Κρητης, αλλά αν το ΚΗ είναι 11 είναι λίγο παραξενο το GH να είναι τόσο πολύ που να μη μπορεις να το μετρήσεις, μπορει και τα τεστ να έχουν χαλασει, "αστοχία υλικου"
Μπήκα στη σελίδα της υδρευσης του Δημου Ρεθυμνου για να βρω στοιχεία για τις μετρήσεις του νερού αλλά ο δημος σας είναι "ΚΑΛΑ" οργανωμένος , το καλα καταλαβαινεις πόσο ειρωνικό είναι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα καταλαβαινω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....!! Τι να πω...εχω παθει πλακα με το τεστ θα τη ψαξω... Καλα ειμαι σιγουρος οτι και στο πετ θα τα εχουν σιγουρα με νερο βρυσης... Το ξερω οτι δεν ειναι σωστο..αλλα αν βαλω τιγρακι στο ενυδρειο κου με τις τωρινες συνθηκες,θα ειναι ενταξει ετσι? δν λεω τελεια αλλα ξερεις....
|
|||
|
|||
![]()
Δε ξέρω γιατί φαίνεται σε κάποιους περίεργο το ΚΗ 11. Στην αττική έχουμε από 10-11 ΚΗ και GH 8-10.
Πάντως το GH σου είναι λάθος, δε μπορεί να έχει τόσο αλάτι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλε μου το ΚΗ δν μου φαινεται παραξενο...αλλα το GH δν ξερω... τα μπουκαλακι τα χω αγορασει μαζι..γιαυτο λεω μηπως κατιε τρεχει?\ Παιζει να ειναι τοσο υψηλο? δεν υπαρχει αντιστοιχια μεταξυ GH/KH?
|
||||
|
||||
![]()
εχουν σχεση, αλλά το GH περιέχει και το ΚΗ , για αυτό είναι πάντα μεγαλύτερο
Τα πετσοπ σε νερό βρυσης τα έχουν , αλλα είναι για λίγο, και αν δεν βρεις λύση τότε "Ουδεν μονιμότερον του προσωρινού", για αυτο θα είναι καλύτερα να λύσεις πρωτα αυτο το πρόβλημα και μετα βάζεις τα ψάρια που θες. Αλλα μπορεις να βάλεις και ψάρια που θελουν νερο βρυσης
|
||||
|
||||
![]()
Απ οτι ξερω σε νερο βρυσης κανουν χρυσοψαρα(ντεν τελει),
μονομαχοι(ντεν τελει ουτε) και ζωοτοκα τα οποια βαρεθηκα!!! Εχεις κατι αλλο να προτεινεις?
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά
Rainbow-fish White cloud Ψαρια Αφρικής άπειρες επιλογες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στον Πειραια ειχα 7.
|
|||
|
|||
![]()
Εγω Νεα Σμυρνη εχω GH 9, KH 10. Βεβαια εχω μετρησει με strip...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υψηλο ph | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-02-11 18:06 |
πολυ bba ρε παιδια!!! | dimis_george | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 27-10-10 20:23 |
υψηλο ph-δεσμευση σιδηρου | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-05-10 04:17 |
Πολυ ξύλο! | Nik25 | Δίσκοι | 4 | 17-02-08 22:27 |
ΥΨΗΛΟ ΝΟ2 . ΒΟΗΘΕΙΑ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-01-07 15:15 |