|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με ασπρο φοντο θα ειναι ποιο ομορφο αν δεις δεν το κολλανε πανω στο τζαμι αλλα λιγο πιο πισω με κλιση
![]() τα ψαρια τουμπανο δεν ειπαμε και τιποτα ![]() παντως οποιος θελει dragon stone και seiryu εχει στον υμητο αφθονη ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως κι εμένα το άσπρο μου αρέσει περισσότερο. Είναι πιο φυσικό. Το μαύρο απλά τονίζει καλύτερα τα χρώματα λόγω της αντίθεσης. Παράθεση:
Στους πρόποδες του Υμητού είμαι και σκαρφάλωσa ουκ ολίγες φορές για πετρώματα. Seiryu ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων, ναι υπάρχει. Βασικά είναι ολόκληρο το βουνό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν εγω πηγα σημερα βόλτα στο βουνό για να βρω καποια τύπου seriyu αλλα βρηκα κατι μαύρες κατάμαυρες και την ξέχασα την seriyu
![]() Dragon stone εχει οπως ανεβαίνεις για καλοπούλα απο καισαριανη στα δεξιά,ειχα παρει παλια κατι τεραςτια Κομμάτια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο αλλα εμενα με ξετρελαινει νσ βλεπω
ψαρια υγιη με ζωντανα χρωματα,να τα χαιρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το προσεξα!Την δευτερη λαμπα γιατι την αναβεις μονο τρεις ωρες;Κι ηθελα να σε ρωτησω και για το monte carlo λενε πως ειναι το πιο ευκολο για γρασιδι ετσι ειναι;
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, η δεύτερη λάμπα ανάβει για τρείς μόνο ώρες. Κι αυτό γιατί θέλω να κρατάω την ανάπτυξη σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αν πάω την λάμπα παραπάνω, πχ στις 6 ώρες, θα μου βγει η πρασινάδα στο σαλόνι
![]() Η Monte Carlo όντως είναι ότι ευκολότερο μπορείς να βάλεις για χαλάκι. Θέλει κλάδεμα κάθε μήνα κι όταν την κουρεύω, βγαίνει ποσότητα για άλλο ένα 60άρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο εβδομάδες από τις προηγούμενες φωτογραφίες: Μετά την Hottonia και την Lobelia έχει προστεθεί Ludwigia super red, Microsorum Umbrosum, Staurogyne Repens και σήμερα πλέον είμαστε κάπως έτσι...
![]() Με το που έγιναν οι προσθήκες των φυτών σχεδόν αμέσως όλα, καινούργια και παλιά ζήτησαν....φαγητό. Σε σχέση με την κατάσταση στις πρώτες φωτογραφίες της παρουσίασης όπου 2-3 σταγόνες mix την εβδομάδα τους έφταναν και τους περίσσευαν, πλέον μιλάμε ότι χρειάζεται να τις ρίχνω κάθε μέρα ενώ μπαίνει έξτρα σίδηρος και κάλιο. Κι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα... Έχω ξεκινήσει σιγά-σιγά το καινούργιο καπάκι ενώ όσο πάει με....γαργαλάει όλο και πιο πολύ να αλλάξω την μια από τις δύο Sylvania με Daylight για να δω τι πουλιά θα πιάσω... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 60lt | billaras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 99 | 26-01-15 23:28 |
Κάλβοι σε 60lt? | nick_dark | Tanganyika | 1 | 24-06-14 12:17 |
60lt με edler | pigasosaek | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 14 | 17-06-13 16:43 |
ενυδριο 60lt | giannis vih | Ζωοτόκα | 1 | 30-09-10 18:45 |
Ιδεες για 60lt. | ελενη | Bettas | 2 | 14-09-09 19:02 |