|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν φοβάσαι τις άλγες ένα να σου δώσω μερικά ramshorn να τις ξεχάσεις
![]() Δεν θα ξαναδεις άλγη στο ενυδρείο σου
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον συνοπτικά μιας και ειμαι απο κινητό
Δεν είπα πουθενά για συσκότιση αυτο που είπα ειναι αφου υποχρεωτικά άλλαξαν οι παράμετροι του ενυδρειου (έλλειψη μπουκάλας) να μην ανάψουν όλες οι λαμπες η και καθόλου και να μην λιπανθεί έως ότου ξαναμπεί η μπουκαλα για την αποφυγή άλγεων εφόσον συνεπαισε και άφιξη των νέων κατοίκων οι οποίοι σίγουρα ειναι στρεσαρισμένοι απο τα απανωτά ταξίδια το να μην ανάψει λαμπες δεν θα τους επηρεάσει σε καμια περιπτωση αρνητικά και θα το εκτιμήσουν δεόντως ![]() Το 99% των ψαριων που βρίσκονται σε high tech ενυδρεια παρακαλάνε να καεί καμια λαμπα G_AQUA και ειδικά αυτα που εχουμε εμεις οι δυο που ειναι ψαρια που ζουν σε μπλακγουωτερ,παρατηρώντας τα δικά μου μιλάω την συμπεριφορά που εχουν πριν ανάψουν οι λαμπες και μετα. Γενικα ολοι συμφωνούμε με όλους αλλα ο γραπτός λογος ειναι ευκολα παρεξηγισιμος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη με ολο το θαρρος αυτο που λες καποιοι ισως το παρεξηγησουν. Μακαρι να ηταν τοσο απλο να εξαφανιστουν οι αλγες.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Τακη ειμαι φουλ να ξερεις
![]() Δε νομιζω να παρεξηγηθει αλλιως θα ταν η υστατη λυση και προταση απ ολους... παντως ισχυει οτι ειναι πολυ αποτελεσπατικα σε πολλων ειδων αλγες τα ατιμα!! Επισης νομιζω στο ενυδρειο του ο τακης εχει μιλουνια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα από προσωπική εμπειρία και μόνο, έχω παρατηρήσει πως είναι φοβερά αλγοφάγα. Από αύριο μάλιστα θα έχετε νέα μου γιατί στο ενυδρείο που τα έχω από αύριο θα είναι σε απευθείας έκθεση στον Ήλιο όλη την ημέρα και για όλο το Χειμώνα. Και έως τώρα , όχι μόνο δεν έχω ίχνος άλγη, αλλά αν θέλω να καθαρίσω ένα φυτό το βάζω στο ενυδρείο με τα ramshorn για 1 ημέρα και το βγάζω πεντακάθαρο, καινούριο. Πέρσι τη μόνη άλγη που έβγαλα με το χέρι ήταν πολύ λίγη κλαδοφόρα, που δεν ξέρω τι θα γινότανε αν την άφηνα μέσα. Η αλήθεια είναι όπως λέει και Johnreta πως έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ramshorn μέσα στο ενυδρείο ![]() Και ένα τελευταίο, σε όσους έχω δώσει όλοι μου λένε το ίδιο, την εξαφανίζουν την άλγη, στη κυριολεξία, την καθαρίζουν και από τα πιο δύσκολα σημεία
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθεση νεων ειδων σε 110L-ερωτηση | redman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-03-14 01:20 |
echinodorus-κλαδεμα νεων φυτων.τι και πως? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-08-08 20:56 |
Διοξειδιο | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 03-01-06 23:22 |
Αναγνωριση Νεων Ενοικων... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-12-05 12:08 |
Προσαρμογή | Cristos | Δίσκοι | 4 | 09-02-05 11:25 |