|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() εδω ειναι με το που ανοιξαν τα φωτα τρομοκρατημενα θα ελεγα. ![]() εδω ειναι πριν λιγες ωρες κανουν δειλα δειλα εξοδους ![]() ![]() 2-3 φαγανε κιολας ![]() ![]() ![]() ![]() θελει ακομα για να νιωσουν καλυτερα. αυτο που με προβληματισε ειναι οτι το ενα εχει καει στο στομα του σαν να κρεμεται κατι αμα καταφερω να το βγαλω φωτο θα το ανεβασω!!
|
||||
|
||||
![]()
ΕΙναι φοβερες μουρες και ετυχως που μπορεσα να ξαναβρω. Περσι ειχα παρει και τα εχασα ξαφνικα χωρις να μαθω το λογο.
Τα δικα μου τα κανω χαζι. Τα δυο αρσενικα ψευτομαλωνουν ποιο θα καβαντζωσει τη ''σπηλια''! Φοβερες συμπεριφορες. Θα ανοιξω θεμα με τα goby και θελω και τη δικη σου συμμετοχη. Μακαρι να καταφερουμε και αναπαραγωγη,
|
||||
|
||||
![]()
Σημερε σαββατο εχω κατσει και χαζευω το ενυδρειο :P
τα ψαρια αυτα ειναι ερωτευσημα μπορω να πω. Εχω αναγνωρισει ενα αρσενικο σιγουρα... ειναι και αυτο που εχει κατι στο στομα του ![]() Να ανοιξεις ευελπιστω και εγω για αναπαραγωγη εχω cory μεσα ελπιζω να μην επηρεασουν σε κατι !! ειδη εχω διαβασει ολα τα θεματα ελληνικα-ξενα φορουμ!! τα δικα μας ειναι μικρουλια ακομα ![]() και ναι το flaring τους απιθανο!! Τον τραβηξα... να εκανα νεο στις ασθενειες !! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=88803
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα!
|
||||
|
||||
![]()
Ειχαμε τιποτα κουνηματα??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
180L γαριδο-ενυδρειο - κοινωνικό | rewe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 08-11-12 19:34 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |