|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω
![]() 1 μερα σιγουρα δεν κανει κακο τωρα για 3 αγχώνομαι λιγο. επισης μια μερα συσκοτηση για τα ψαρια το σκεφτομουν ετσι και αλλιως για να εξοικειωθούν χωρις στρεςς. αν το σαββατο δεν αναψω φωτα(παρασκευη βραδυ ερχονται τα ψαρια) και κυριακη κανω την αλλαγη μου και δευτερα co2 σταδιακα.... ? θελω να βρω και εγω μια μικρη για τετοιες περιπτωσεις αν και πιστευω εκατσε καλα γιατι προσαρμογη με co2 σε κουβα δυσκολο να ειναι σωστη με νερο του ενυδρειου. αλλα 3μερο βαρυ. επισης ευχαριστω και για τις απαντησεις ειμαι λιγο σε πανικο μεσα μου :P.
|
||||
|
||||
![]()
Κι αυτό που λες γίνεται. Όσο για 3ημερο, οκ, λίγο βαρύ αλλά θα.....επιζήσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το ξεπερασω δεν αντιλεγω... χ0αχ0αχ0α0!!
μην σαλταρω και το γεμισω πετρες και παω σε μια λεντοσειρα μονο 3watt 0xa0x0ax!! 1)το σκεφτομαι ειμαι αναμεσα σε 1 μερα το σαββατο τελειως κλειστα ολα η 2)απο το σαββατο μεχρι την δευτερα που θα εχω το co2!! λιπασματα με την πιπετα 2 σταγονες δε το συζητω...! τελευταια λυση να κανω τον μλκ στην δουλεια και να παω μοσχατο ![]() την μικρη την 0,5κ που την πηρες?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα πάθουν τιποτα τα φυτα 2-3 μερες χωρις φώτα,τα ψαρια σίγουρα θα το εκτιμήσουν δεόντως (τα δικά μου παρακαλάνε να καεί καμμια λαμπα
![]() μπορείς να ανάβεις μια λαμπα λίγες ωρες αν θες για να χαζεύεις και τα καινουρια ψαρια,λιπασματα εγω δεν θα εβαζα καθόλου,κι οταν ερχόταν το co2 θα ξεκιναγα συντηριτικα,για τα ψαρια αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι 1 ημέρα την εβδομάδα να μην ανάψουμε τα φώτα του ενυδρείου για να ξεκουράζονται και τα φυτά, στην φύση δεν έχει κάθε μέρα ήλιο υπάρχουν και συννεφιασμένες μέρες, αλλά 3 ημέρες νομίζω είναι υπερβολή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε φοβάμαι μην πάθουν τα φυτά τίποτα
![]() πιο πολυ με αγχωνουν οι αλγες.μετα μου την δινει οτι πρεπει να ξανα αναβω σταδιακα και τις λαμπες καλα οχι οπως στην αρχη αλλα ουτε 9 ωρες και οι τρεις :P αμα το κανω τριημερο θα βαλω 9 ωρες τις δυο main μετα μεχρι να σταθεροποιησω το Co2 και θα βαλω 6 ωρο την τριτη. επισης σκεφτομαι απλη συσκοτηση και οχι πληρης με εφημεριδες και τετοια για να παρατηρω τα ψαρια μην εχουν καποιο προβλημα απο το ταξιδι. ειμαι σε αδιεξοδο xD παντως η μια μερα το σαββατο για να μην αλλαξει η φωτοπεριοδος ακουγεται πιο σωστη και απλα δεν αναβω την τριτη λαμπα στην αλλαγη νερου την κυριακη... και απο δευτερα κανονικα απλα με σταδιακη αυξηση του co2. Παράθεση:
επισης σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να κανουμε αναπαρασταση του ηλιου στα φυτα μας ![]() 3 μερες ειναι σαν να κανεις μια mini συσκοτηση για να απαλλαγείς απο αλγες... και λεω Mini γιατι κανουν και εβδομαδα χωρις να παθουν τιποτα τα φυτα. εμεις στη προκειμενη περιπτωση παμε να προλαβουμε το κακο αλλα και να εγκλιματιστουν πιο σωστα τα ψαρια επειδη ετυχε να τελειωσει και η μπουκαλα και να μεσολαβει και σαββατοκυριακο.
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται απλή συσκότιση οχι εφημερίδες κλπ,μπορείς να ανάψεις και κανονικα τις 2 λαμπες απλα σίγουρα για τα ψαρια θα ειναι καλυτερα με κλειστά τα φώτα μονο με το φως που μπαίνει στο δωμάτιο.Το πολυψαχνεις χωρις λόγο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω ετσι πιστευω οτι ειναι καλο για τα ψαρια και καλο για το αγχος μου οποτε ολοι καλα θα περασουμε
![]() ισχυει και σορρυ που σας ζαλιζω και σας ![]() εννοειται δε κανω τετοιες αρουγκαλιες XD ![]() ![]() σταδιακα.. κουτσα κουτσα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθεση νεων ειδων σε 110L-ερωτηση | redman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-03-14 01:20 |
echinodorus-κλαδεμα νεων φυτων.τι και πως? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-08-08 20:56 |
Διοξειδιο | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 03-01-06 23:22 |
Αναγνωριση Νεων Ενοικων... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-12-05 12:08 |
Προσαρμογή | Cristos | Δίσκοι | 4 | 09-02-05 11:25 |