|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν ο Τάκης λέει "δεν κάνει για χρυσόψαρο" δεν εννοεί πραγματικά ότι δεν κάνει για χρυσόψαρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς Κώστα ;
|
|||
|
|||
![]()
Τακη το χρυσόψαρο το είχα σε ενα αλλο ενυδρειο μικρό που μου είχε πει ο πετσοπας οτι μπορεί να ζήσει εκει. Μετά πήρα το μεγάλο και περίμενα να το στρώσω με σκοπό να το βάλω όταν ειναι έτοιμο . Αλλα ειδα οτι το ψαράκι άρχισα να εχει ενα θέμα και το μετέφερα προτού να ειναι έτοιμο το μεγάλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία,
για να κρατήσεις τη βιολογία βάλε τροφή, που αν έβαλες χθες το μπολι θα επρεπε να ειχες βάλει ήδη, για να μη μείνει νηστική η βιολογία και πεθάνει
|
|||
|
|||
![]()
Τακη- εννοω οτι oi δικες σου κλιμακες μεγεθους των χρυσοψαρων ειναι αντιδιαμετρικα διαφορετικες απο το 99% των υπολοιπων συ-χομπιστών
![]() Εγω οταν σκεφτομαι χρυσοψαρα, φερνω στο μυαλο μου ψαρακια των 3-5 cm ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγώ έτσι ξεκίνησα, είχα φανταστεί νομίζεις πως το ψαράκι του 1,5 Ευρώ θα μεγάλωνε τόσο ; ![]() Δυστυχώς έχει επικρατήσει η εικόνα μιας γυάλας με κανα 2 μικρά ψαράκια και έτσι δεν μπορούμε να φανταστούμε τη εξέλιξη που θα έχουν, και μένουμε εκεί, στο τέλος παραμένουν μικρά, πεθαίνουν και μετά από λίγο , και λέμε , γεράσανε και πέθαναν. Το σύνδρομο της γυάλας για τα χρυσόψαρα θα αργήσουμε να το αποβάλουμε, δυστυχώς ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για αυτόν τον λόγο έψαξα να βρω πιο μεγάλο ενυδρειο . Δεν θέλω να παίρνω ψαράκια , να μου ψοφάνε στους δυο μήνες και να τα αντικαθιστω κάθε φορά με καινούργια. Θέλω να τους προσφέρω τις συνθήκες έτσι ώστε να μου κρατήσουν παρέα χρόνια . Για αυτο και ήθελα χρυσόψαρο . Αλλα αν λέτε οτι δεν κανει για το ενυδρειο μου τοτε θα παρω κατι αλλο έτσι ώστε να μην τα ταλαιπωρω άδικα
|
|
|||
|
|||
![]()
Τακη ειμαι απολυτως συμφωνος, φανταζομαι καταλαβες το χιουμορ
![]() Παντως με απολυτη ειλικρινεια, δεν ειχα ιδεα οτι τα χρυσοψαρα φτανουν σε τετοια μεγεθη. Πτωτη φορα το ειδα στο ξυλινο σου. Αν πεσει πεινα ξερω τωρα που θα παω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θα μεινουν μωρα για παντα. Σαν να λεμε οτι για ενα δισκακι που σε παρομοια ηλικια ειναι 2 εκ, κανει ενυδρειο 10 λιτρα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες αρχάριου με μετρήσεις στο στρώσιμο | Ευριπίδης Λάρισα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 27-02-15 08:19 |
μετρήσεις καινούργιου ενυδρείου | duaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-03-09 20:04 |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |