|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.floridadriftwood.com/fish_trap.htm |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλά με τη διαφορά ότι η παραπάνω παγίδα δουλεύει εφόσον ρίξεις τροφή μέσα ...
Η θηλυκιά όμως του Φίλιππου είναι μπουκωμένη και δεν ενδιαφέρετε για τροφή. Πιο πιθανό βλέπω να μπει μέσα σε κάποια σωλήνα (για να κρυφτεί) και εκεί να την πιάσει με δύο απόχες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σου Γιώργο (σίγουρα τα ψάρια είναι περίεργα και τους αρέσει να εξερευνούν τα πάντα στον περιορισμένο χώρο που ζουν) αλλά θεωρώ πολύ πιο εύκολο και πιο πιθανό ένα θηλυκό ps. socolofi "μπουκωμένο" να προτιμήσει μια σωλήνα pvc από ένα διάφανο μπουκάλι με στενή είσοδο.
Βέβαια καλό είναι ο Φίλιππος να τα δοκιμάσει όλα (απλές και πραγματοποιήσιες λύσεις είναι άλλωστε που δεν κοστίζουν και τίποτα) προκειμένου να πιάσει τη θηλυκιά χωρίς να την στρεσάρει. |
|
||||
|
||||
![]()
Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι,
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι εθεάθησαν τα πρώτα baby labidos στο ενυδρείο-μαιευτήριο και όπως καταλαβαινετε η χαρά μου είναι απερίγραπτη... Ημουν αυτόπτης μάρτυρας όπου η μαμά ξαναρούφηξε ένα πιτσιρίκι όταν πλησίασα πιο κοντά στο τζάμι (ναι, Βασίλη είχες δίκιο, είναι απίστευτο) αλλά έχω και μια απορία. Η μαμά ξεμπουκώνει σταδιακά? Γιατί ένα μωρό ήταν κρυμένο στην μια άκρη του ενυδρείο και η μαμά ήταν στην άλλη άκρη ( η οποία εξακολουθούσε να είναι μποκωμένη)... Τα φώτα σας παρακαλώ...
|
||||
|
||||
![]()
Filippe WELLCOME to the breeders' club !!!
Σε 2-3 μέρες όλα τα μωρά θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο ενυδρείο σου. Το μωρό που είδες στην άλλη άκρη του ενυδρείου από τη μαμά, αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί νωρίτερα ή απλά απομακρύνθηκε πολύ και "χάθηκε". Εάν έχει μείνει κάποιες ώρες μόνο του (κακριά από τη μαμά) θεωρώ απίθανο να ξαναμπεί στο στόμα. Σε λίγο τα μωρά θα αποκτήσουν σιγουριά και δε θα επιζητούν την προστασία της θηλυκιάς. -Τάιζε πολλές φορές από λίγο καθημερινά -Προσοχή στα φίλτρα να μη ρουφήξουν τα μωρά ¶ρχισε να μετράς τα μωράκια να δούμε τι σκορ κάνατε !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εως τώρα έχω δει πέντε ταυτόχρονα... Αντε να δούμε...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΓΚΥΟΣ LABIDO YELLOW | Lary80 | Malawi | 23 | 01-06-05 22:03 |
Baby labido | jimismc | Malawi | 1 | 24-05-05 18:13 |
τρομοκρατημένη έγκυος labido sp. yellow! | pavloukos | Malawi | 24 | 29-07-04 13:55 |
SOS - Aρρωστο labido - HELP ! | george | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 12-07-03 03:29 |
αρρωστο labido.. | γαυρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-03-03 21:54 |