|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά καιρούς είχα μέσα 2 σπάρους, πολύ ξύλο με τα ντάμσελ, ένα χάνο που ελευθέρωσα. 2 σαργούς μεγαλύτερους απο τα νταμσελ που και αυτούς τους ελευθέρωσα.
Γενικά ταίζω νιφάδες ocean nutrion formula 1 & 2 ότι είχα πιάσει τα τρώγανε. Απο την αρχή είχα μια σαλιάρα (salarias pavo) και ένα πετρογοβιό η σαλιάρα παρότι έτρωγε σαν τρελή σε ένα πεντάμηνο την έχασα ο γοβιός συνεχίζει να είναι και μου μεγάλωσε τις ανεμώνες τις έχω κάνα τετράμηνο μέσα τις ταίζω κατεψυγμένο ,κριλ , μυσις , γαρίδα και μυδια 2 φορές τη εβδομάδα και συνήθως τη μέρα που κάνω αλλαγή νερού. με τα νιτρικά δεν έχω προβλήματα λόγω συχνων αλλαγών και του skimmer. Αυτή τη στιγμή οι αθερίνες τρώνε τρελλά και γενικά πάνε καλά με τα τροπικά αν και τα νταμσελ είναι διαόλοι ![]() ------------------------- Παράθεση:
το seagel της Seachem στο άλλο. Έχω και στα δύο Siporax με μπλέ σφουγγάρι ,ενυδρειακό βαμβάκι και Seachem Purigen. Τα φίλτρα τα καθαρίζω κάθε μήνα το ένα τους μονούς το άλλο τους ζυγούς και γενικά προσέχω να μην περνάνε τα υλικά ( Chemipure & seagel) τους χρόνους παραμονής και αρχίζουν να ξερνάνε ότι τραβήξαν. Τώρα τι μου προτείνεις για τη διάταξη των βράχων. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη desperado289 : 16-11-15 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακά με τροπικά μαζί ή οχι & γιατί? | jocker | Μεσογειακό | 17 | 08-03-13 21:57 |
Μεσογειακό ενυδρείο | diveromitsosp | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-11 03:19 |
Νέα αρχή σε ενυδρείο 100 λίτρων με τροπικά (άγρια-ημιάγρια) | corduroy27 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 28-04-09 00:29 |
Νέο τροπικό ενυδρείο | Vlachos Stamatis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 10-03-04 09:03 |