|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το στρώσιμο του φίλτρου! Καλώς ή κακώς, αφού είχα ήδη βακτήρια εμπορίου, ξεκίνησα να ρίχνω πριν 8 μέρες, την απαιτούμενη (από τον κατασκευαστή) ποσότητα βακτηρίων - χωρίς να ρίχνω τροφή. Όταν τελείωσε η δοσολογία, έκανα μετρήσεις με τα υγρά της Sera και νιτρικά, νιτρώδη και αμμωνία είναι 0. Προφανώς δεν έχει στρώσει το φίλτρο, αλλά σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του ενυδριακού που ψωνίζω και με έχει βοηθήσει αρκετά και αυτός με τις συμβουλές του, μου πρότεινε να βάλω μερικά ψάρια και ότι οι μετρήσεις μου είναι "καλές - φυσιολογικές" για να ξεκινήσει ο κύκλος. Τάισμα 1 φορά κάθε 3-4 μέρες, συνεχώς μετρήσεις και μεγάλη προσοχή.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αποδεκτός ο τρόπος αυτός (κυρίως για τα ψάρια) που θα αναγκαστούν να επιβιώσουν σε ένα μη σταθερό περιβάλλον. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
Malawi 240 λίτρα | sofianos7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 22-12-14 23:34 |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
Malawi 500 λίτρα | ntritzt | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 21-12-12 16:33 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |