|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι 2 και 2 , 4 και 4 βρε
το απο έξω δεν χρειάζεται 5αρι, θα ενώνει τα 5αρια, μια χαρά είναι το 3αρι
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά θέλω μια διευκρίνηση!Το σαμπ θέλεις να το κάνεις ψηλότερο για να ανεβάσεις σκάλα στην αντλία;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να ειμαι πιο χαλαρος...
|
||||
|
||||
![]()
Απλά νομίζω ότι έτσι δεν θα κερδίσεις κάτι,γιατί ναι μεν θα χωράει περισσότερο νερό αλλά το θέμα είναι ότι αφού ανεβάζεις σκάλα και ξενερώνει η αντλία......το πρόβλημα είναι ότι δεν κατεβαίνει αρκετό στο σαμπ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν μπορω να κατεβασω περισσοτερο νερο στο σαμπ διοτι... 1)η αντλια βαζει νερο λιγοτερο απο οτι πρεπει... 2)γεμιζω το σαμπ λιγοτερο απο οτι πρεπει ωστε να ειμαι κομπλε στο υψος.. 3)εχω κλεισει τις βανες κατα 30 μοιρες ωστε να μην κατεβαζει τοσο νερο γτ υπερχειληζει η εισοδος νερου στο σαμπ..εχω θεματακι με το υψος.. Η λυση πιστευω ειναι οτι αυξανοντας το υψος αυξανω τα λιτρα μου αφηνοντας με η υπερχειληση μου να κατεβασω περισσοτερο νερο... να γεμισω περισσοτερο νερο το σαμπ αρα να εχω και πλεονασμα και ετσι να παιξω μπαλα και με το υψος λειτουργιας της αντλιας.. Πιστευω οτι δεν κανω λαθος... Υ.Γ και δεν παω σε αγορα αλλου σαμπ γτ πραγματικα το σαμπ ειναι "ταμαμ" για τον χωρο αριστερα του ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | akis_chatzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 30-09-12 17:05 |
Μελετη για 60λιτρο Reef! | Malawi Lover | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-09-12 12:08 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |