|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν βοηθάνε οι φωτογραφίες, εμένα πιο πολύ για μύκητας μου κάνει Γιάννη.
Ίσως να ήταν χτύπημα και να μολύνθηκε. Αν μπορείς να το πιάσεις και να το βάλεις καραντίνα, και να άρχιζες μια θεραπεία με melafix ας πούμε που είναι ήπιο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλα περιμένω ενα 50λιτρο, μαλλον τη Δευτέρα οποτε θα το αφήσω μεσα να δω και πως παει,αν δω βεβαια σημάδι και ς αλλο ψαρι θα τα βγάλω. Μελαφιξ δεν μπορω να βαλω στο ενυδρείο το κυρίως; Θα εχω καποιο προβλημα; Αν ειναι ick δεν ειναι σωστό να κανω θεραπεία σε ολο το ενυδρειο με αύξηση της θερμοκρασίας; Υπαρχει κατι αλλο ποιο φυσικό για μόλυνση ας πουμε κανέλα; Δν εχω ιδέα απο θεραπείες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για προληψη μυκητιασεων και για δυναμη ανοσοποιητικου 2-3 σκελιδες σκορδο με την βλακεια που τις λιωνει μεσα στο ενυδρειο εγω μονο αυτο ξερω το κανω αλλα οχι για προληψη αλλα επειδη κανουν σαν τρελα :P
δε ξερω αν ομως βοηθαει και στην καταπολεμηση ειμαι αχρηστος απο ασθένειες!! αμα σκεφτεσαι το καινουριο για καραντινα απο τωρα καταστραφηκαμε Γιαννη :P ![]() ευχομαι να πανε ολα καλα παντως!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καποια φυτα που να ειναι τελειως αυτοματος πιλοτος. | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 14-04-12 19:30 |
καποια βοηθεια..? | SOUM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-05-10 16:59 |
ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ | WILD_RIDER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 01-12-07 21:54 |
Ασθένεια σε sae ????Τι ειναι αυτο | georgesa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-03-06 09:45 |