|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτσε να βάλω μια φωνή μπας και ακούσει ο Γιάννης Tsala να σου δώσει ελαφροπτερα μπόλι και θα είσαι μια χαρα. Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που είσαι βρε !!!!!!!!! ------------------------- Του έστειλα πμ ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-11-15 στις 14:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα! Εδω ειμαι
![]() Το ενυδρειο ειναι μικρο οπως σου ειπε κι ο Τακης για χρυσοψαρο/α,θα ελεγα να κοιταξεις για αλλα ψαρια. Απο βοηθεια ,οτι θελεις , αλλα δυστυχως δεν εχω μεταφερει ενυδρειο ακομα στην Δραμα και δεν εχω μπολι να σου δωσω. Ειναι βεροια ακομα, μαζι με το σακι της ελαφροπετρας ![]() Καπου πιστευω θα βρεθει ομως ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν το ήξερα Ειναι και κάποιο άλλο παιδι εκει στη Δράμα βρε Γιάννη , μήπως έχει μπόλι ; Ο globalzero νομίζω πως είναι
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ακομα δεν το μετεφερα το 220 λιτρο , αλλιως θα εβλεπες την παρουσιαση
![]() Ακομα ψαρια/ενυδρεια/τεστ ειναι βεροια. Ναι, ειναι ο αλλος ο Γιαννης... Αν δεν το δει θα τον παρω ενα τηλ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν απο το πρωι στον δρόμο και τωρα ειδα τις απαντήσεις σας!
Να είστε καλα παιδιά που βοηθάτε Να περιμένω δηλαδή ακομη και να μην παρω σιποραξ μπας και βρεθεί μπόλι ε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορώ να σου δώσω εγώ αύριο το απόγευμα μπόλι.
απλά πριν από 1 μήνα έδωσα το 1/3 του βιολογικού υλικού στην αδελφή. Μιλάμε στο τηλέφωνο αν είναι. ΥΓ. σήμερα έβαλα algaefix για την thread άλγη που έχω στο ξύλο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες αρχάριου με μετρήσεις στο στρώσιμο | Ευριπίδης Λάρισα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 27-02-15 08:19 |
μετρήσεις καινούργιου ενυδρείου | duaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-03-09 20:04 |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |