|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψάχτηκα κι εγώ για λεντ, την ίδια στιγμή μου έτυχαν κάτι προβλήματα με το φίλτρο (ευτυχώς δεν είχα ακόμα ψάρια μέσα) τα πήρα στο κρανίο και το έστειλα στα πιτς ![]() Η Sera plant για μένα είναι εξαιρετική λάμπα (σπάνιο για Sera) κυρίως για την απόχρωση που δίνει και το πως αναδεικνύει τα χρώματα φυτών και ψαριών. Παρ' όλα αυτά είμαι φαν την Grolux αν και συμφωνώ 100% στην παρατήρηση ότι τα κόκκινα φυτά δεν είναι το φόρτε της... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και είναι η τελευταία φορά που παλεύω με 55άρι (σε ύψος - μεικτό) ενυδρείο....
|
||||
|
||||
![]()
sera plant + sera daylight πολυ μπροστα ειδικα οταν εβγαζε για διαστασεις Juwel 45 watt πλεον δεν ξανα βρηκα
![]() μια χαρα ειναι και η τετραδα σου μην ανυσηχεις καθολου. και η juwel Καλες ειναι συνηθως τις κραζουν σε σχεση τιμης-αποδοσης αντε περιμενουμε και παρουσιαση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά εσύ το τερμάτισες!!! ![]() ![]() Καλή επιτυχία!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σειρά υλικών | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-02-12 23:05 |
Ενυδρεία εν σειρά !!! | naias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 10-05-11 22:58 |
Ήρθε και η σειρά μου... RIO 300 | theok1200s | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 10-01-10 12:43 |