|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω βεβαια παλι θα πω το ιδιο, η γκρολουξ εχουν θεμα με τα κοκκινα φυτα ![]() Εδω το δικό μου με μια daylight μη ενυδρειακή απο πανω απο την αλτερνανθερα και μια γκρολουξ πανω απο την λουντβιχια η διαφορα ειναι εμφανής ![]() Το ενυδρειο ειναι φρεσκοστημένο ![]() http://youtu.be/OF1uvckz0yI
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα κόκκινα φυτα απορροφούν το μπλε και το πρασινο φάσμα και αντανακλούν το κοκκινο,ενώ τα πράσινα προτιμούν το κοκκινο φάσμα, για αυτο η γκρολουξ ειναι τέλειες για πράσινα φυτα αλλα στα κοκκινα εχουν θεμα αμα θες να κοκκινίσει το φυτό πολυ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Έχω καταλήξει στην εξής σειρά: Φωτιστικό Α (4 ώρες) Φωτιστικό Β (8 ώρες) Διάταξη Β1-Α1-Α2-Β2 Από πίσω προς τα εμπρός Juwel Nature - Sera Plant Color - Sylvania Grolux - Juwel Colour Με κύριο φωτιστικό το Β. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 13-11-15 στις 00:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σειρά υλικών | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-02-12 23:05 |
Ενυδρεία εν σειρά !!! | naias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 10-05-11 22:58 |
Ήρθε και η σειρά μου... RIO 300 | theok1200s | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 10-01-10 12:43 |