|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παιδιά έβγαλα στην μέση του ενυδρείου αρκετή, κάτω περίπου από τις λάμπες, είμαι στην φάση στρωσίματος και ανεβασα την φωτοπεριοδο στις 7ωρες!
Φταίει αυτό ? Μήπως ή άμμος είχε κάτι αν δεν ξέπληθηκε καλά ? Ή Κάποιο απτα Φυτά να το είχε ? Εντωμεταξυ έχω και αεροτουρμπινα και αεραντλία! Να κλείσω φωτα να ρίξω και αντιβιοτικό τώρα που δεν εχω,ψαρια ακόμη ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τράβα κι ενα βιντεακι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
με μια συριγγα δηλαδη το εριχνες πανω;ελα που εμενα ομως στα κοχυλια κατοικουν τα ψαρια και το φοβαμαι!το διαλυμμα αυτο το 3% χρησημοποιησες;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() γενικα ολα οσα προαναφέρθηκαν δουλεύουν εγω παντα εκανα δουλεια με οξυζενε απο φαρμακείο δεν θυμαμαι ποιο έπαιρνα αλλα θυμαμαι οτι δεν είχε πρόσθετα ηταν υπεροξειδιο του υδρογόνου, γενικα δεν ειχα υπομονή για θεραπεία με συσκότιση κλπ ρουφηγμα με το λάστιχο και οξυζενε στην μέγιστη επιτρεπόμενη δόση το αποτελεσμα ειναι άμεσο. Δεν μπορείς να βγάλεις τα ψαρια σε κουβά η αλλο ενυδρειο για λιγο;ειναι πολλα;ποσα λιτρα ειναι; Δεν ξερω απο Αφρική τιποτα ![]() Ώπα τωρα το ειδα 60 λιτρα 7 ψαράκια, γιατι δεν τα βγάζεις για καμμια ωρα σε λεκανη με το φιλτρο θερμαντηρα κλπ,βάλτους και το μισό νερο και ρίξε οξυζενε στο ενυδρειο αβέρτα ρουφά μετα την αλγη με σωλήνα άδειασε και το νερο και τέλος σαν να κανεις αλλαγη νερου 50%
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε τα κογχύλια και καθάρισε τα με καυτό νερό για να φύγει οι πολλοί. Μετά ξεκινάς θεραπεία.
|
|
|||
|
|||
![]()
επειδη καπου διαβασα οτι αντεχουν και θερμοκρασιες μεχρι και 85C θα τα ριξω εξω απο το ενυδρειο οξυζενε!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω320! Στα φυτά πάντως. Δεν θα ρίξω (αν έχει) γιατί πιο παλιά τα είχα κάψει! Τι να έφταιγε όμως ?
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά έριξες πολυ,και εμενα καποια ευαίσθητα φυτα ψιλοενοχληθηκαν με το οξυζενε υπαρχει κάποιος κανόνας νομιζω 10ml στα 100λιτρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη? Κυανοβακτήριο? | pagokoftis | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 13 | 11-01-15 20:31 |
Κυανοβακτήριο? | carvefish21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 116 | 07-10-13 00:12 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο............????? | andreas72 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 23-01-09 13:14 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |