|
|
|||
|
|||
![]()
Η μόνη θεραπεία σίγουρη είναι με ερυθρομυκινη και τις έχω δοκιμάσει όλες τις άλλες χωρίς αποτέλεσμα όπως συσκοτιση και easy Life-blue exit δεν κάνουν τπτ ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο θα σας βαλω και φωτο να το δειτε απο κοντα!θα δοκιμασω το blue exit και αν δεν κανει οντως δουλεια παω για ερυθρομυκινη καθαρη 5γρ. που βρηκα εδω στην θεσσαλονικη και οχι με αντιβιοτικο Klaricid που ανεφερε φιλος πιο πανω!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά την έχω βρεί μπροστά μου 5-6 φορές όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με το χόμπυ. Τις δύο μόνο από αυτές δεν κατάφερα να την ξεφορτωθώ με οξυζενέ κι αυτό οφειλόταν καθαρά σε μένα γιατί έπεσε σε περιόδους που δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ όσο και όπως έπρεπε, την άφησα, ήταν και τα ενυδρεία φουλ φυτεμένα οπότε το πράγμα έμπλεκε ακόμα περισσότερο, ξέφυγε και μετά δεν μαζευόταν... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια φορα που ειχα σε ενυδρειο μου, παντως, με συσκοτιση και καλη κυκλοφορια νερου, την αντιμετωπισα. Δεν αφησα το κυανοβακτηριο να γεμισει το ενυδρειο πριν κανω κατι, ομως.
|
|||
|
|||
![]()
οριστε και φωτο!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απλα ειναι μονο σε αυτο το σημειο!δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι βρισκεται κατω ακριβως απο την λαμπα αλλα ειναι μονο πανω σε ολα τα κοχυλια και λιγο στον αραγωνιτη πανω!παντως αυριο θα τα βγαλω ενα ενα και θα τα καθαρισω με ενα πανακι πριν την θεραπεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ξεμπερδεψεις απο αυτο (που ειναι οντως αρκετο), κοιτα μηπως αποφασισεις να μειωσεις ή και να κοψεις εντελως τα λιπασματα, οπως και να μειωσεις τη φωτοπεριοδο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη? Κυανοβακτήριο? | pagokoftis | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 13 | 11-01-15 20:31 |
Κυανοβακτήριο? | carvefish21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 116 | 07-10-13 00:12 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο............????? | andreas72 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 23-01-09 13:14 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |