|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια μου είναι μόνο 4 ,3 χήρες και ένας μεγαλούτσικος γλύφτης.Αυτή τη στιγμή είναι σε μια γυάλα μικρή και ζορίζονται.Αν τα βάλω στο καινούριο ενυδρείο ,με δεδομένο ότι λειτουργεί με το παλιό φίλτρο και με ένα μέρος του νερού από το παλιό ενυδρείο ,τι πιθανότητες έχουν να πάνε καλά;
Ευχαριστώ (Προβληματίζομαι γιατί δεν είναι δυνατόν να μείνουν τα ψάρια σε μια τόσο μικρή γυάλα...) |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρητικά δεν θα έχεις κανένα προβλημα, αρκει το φίλτρο να λειτουργουσε συνέχεια σε ενυδρείο με ψάρια.
Ειχες στατματήσει καθολου τη λειτουργια του φίλτρου ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με ενυδρείο RIO 300 | malko_linke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 28-02-13 15:43 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο μου | DaltonGR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 23-06-11 07:47 |
Πρόβλημα στο ενυδρείο μου! | Xapns | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 07-08-09 23:50 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
!!!!!! DIY Ενυδρείο - Πρόβλημα !!!!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 14-12-05 17:59 |