|
|
||||
|
||||
![]()
έλα λεο που είμαστε?
τι νέα έχουμε πως πάει το ενυδρείο μας? |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα παιδια προσαρμογουλα σε 2-3 φραγκακια κανω και σε μια γαριδουλα!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα να ειναι ολα φιλαρακι μου!
Λεο εχω φραγκαρει κατι κομματια μαζι με τον σακη θα σου στείλουμε και σε λιγότερο απο μηνα οπως βλέπω και την ντολαμπέλα στο μικρο! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω Λεο η ανεμώνη να το έφαγε κ ειδικά η carpet. Ποσό μεγάλη ειναι η ανεμώνη;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοντευει τα 20 εκατ. διαμετρο και ειναι πρασινη |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Λεο.
Με το καλώ κ η προσαρμογή. Αν δεν κάνω λάθος το κάθε είδος κλόουν χοστ/ρι σε συγκεκριμένου ειδους ανεμώνη, υπάρχουν βέβαια κ η εξαιρέσεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σαι καλα ρε παιδι ευχαριστω!! ναι χοσταρουν συγκεκρημενα ειδη αλλα οχι το καθε ειδος κλοουν και ενα ειδος ανεμωνης οποτε πολλες φωρες συμπιπτουν. για την ακριβεια την καθε ανεμωνη την χοσταρουν περισσοτερα απο ενα ειδη κλοουν με καποιες εξερεσεις φυσηκα! |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο αλλαξε οψη!!!! σαν να σλκυρινε... αρκετα!!!
![]() θελω να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου στον voas και τον golf4470 για το υπεροχο δεματακι που μου στηλανε σημερα!!!! καλα ΝΙκο το πακεταρισμα ολα τα λεφτα επαγκελματικοτατο!!! τα κοραλια ηρθαν σε τελεια κατασταση. μετα την απαρετιτη προσαρμογη πηραν τις θεσεις τους και τωρα ποια μενει να δουμε αν θα τους αρεσει η θα πρεπει να φαω τον τοπο να τους βρω αλλη!! ειναι και αυτη η @#$#@ αλγη και δεν εφινει τον στοκο να πιασει καλα... δεν πειραζει θα δουμε.. υπαρχει και το τσιμεντο ![]() ![]() να στε καλα παιδια επιφυλασομαι για το μελλον!!!! φωτο απο αυριο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεο πιστεύω το 28 δεν είναι καταστροφικό για να πάθεις αυτό που έπαθες. Εγώ όλο το καλοκαίρι τα κρατάω 27-27.5. Πιστεύω μετά το 29 κ όχι αμέσως αρχίζει η κάτω βολτα
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω οτι το επομενο καλοκαιρι θα ειμαι καλητερα προετημασμενος Σακη και δεν θα ξαναεχω τα ιδια
Δημητρη ηταν μια αποτομη αλλαγη θ πανω απο τους 29 και νομιζω οτι το σοκ του ενυδρειου ηταν πολυ γερο. το αλλο που μαλλων πληρωσα ακριβα ηταν οτι με το που αρχισε να χαλαει το καθε κοραλι θα επρεπε να το απομακρινω και να μην αυξισω το φορτιο του νερου με τοξινες, να αλλαζα καθε βδομαδα ανθρακα και να μην προσπαθουσα να τα σωσο. ετσι μπορει να εχανα καποια κοραλια που μπορι και να σοζονταν αλλα δεν θα εχανα τοσα που τελικα εχασα... δεν ξερω ειναι δυσκολη αποφαση. καλο ειναι να μην κλιθεισ να την παρεις. το δυσκολο τωρα ειναι οτι το συστημα ειναι ακομα στρεσαρισμενο και θελει πολυ χρονο απ οτι διχνει για να στρωσει και να ξαναμπει σε ριθμους αναπτυξης. υπομονη |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγές νερού να κάνεις συχνές και θα έρθει γρήγορα....
Μην χάνεις της αλλαγές νερού!! |
|
||||
|
||||
![]()
ελα Λεο καλησπερα.....
τι νέα φιλαρακι μου, βάλε μας καμιά φώτο να χαζέψουμε λίγο! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια μερικες φωτο που εχω ταξει και μετα εχει προβλημα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεο βάλε ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι στην επιφάνεια του νερού κ άρχισε να βγάζεις μια μια τις μπριζες, εκεί που θα σου σβήσει το λαμπάκι από το κατσαβίδι έχεις την διαρροή. Πρέπει να το προσέξεις είναι σοβαρό.
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη απο την αρχη το εχω και νομιζω οτι ειναι ενας μικρος κυκλοφωριτης αλλα το ρευμα ειναι απιφανειακο στην στιλη του νερου δεν υπαρχει!
το ενυδρειο δεν λεει να διορθωθει καθολου. χθες εκανα αλλη μια αλλαγη 80 λιτρα. η ανκορα αρχισε να χαλαει οποτε πηγε σε αλλο ενυδρειο μπας και τη γλυτωσω. παιδια δεν ξερω τι αλλο να κανω ετσι μουρχετε να το ξεστισω και να το αρχισω απο την αρχη. καινουριο βραχο πλησιμο η αμμο και φρεσκο νερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι και αν κανείς, δώσε χρόνο στο σύστημα σου. Για αρχή τρέξτο πολύ light και βλέπεις στην πορεία
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός από θέμα ασφάλειας τι άλλες συνέπειες μπορεί να έχει στο ενυδρείο η διαρροή ρεύματος (κοράλια,ζωντανά κτλ)?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μια ανάλυση που είχα διαβάσει από βιολόγο σε ξένο φόρουμ έλεγε ότι τα mvolt κάνουν καλό στο χρώματα των κοραλλιών. Βέβαια αυτός είχε φάρμα στην Αυστραλία κ δεν έλεγε ποσα χρησιμοποιεί, το μόνο που έλεγε ήταν από κάποια mvolt κ πάνω είναι επικίνδυνα για την υγεία των οργανισμών.
|
|||
|
|||
![]()
Λεον άμα μπορείς να κάνεις εβδομαδιαίες αλλαγές νερού 80 λίτρων θα χεις διαφορά θετική .
¶κρη να μην έχεις μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας! Νομίζω ότι είναι συμπτώματα της balling σε συνδυασμό με παλιότερα που είχες μεγάλες θερμοκρασίες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sps και ριακτορας είναι μονόδρομος. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε δινω χρονο στο συστημα και βλεπουμε!
παντος πρην το καλοκαιρι ολα πηγεναν πολυ καλα και στα sps kai sta lps. τωρα ποια sps δεν υπαρχουν.... ![]() ![]() ![]() ![]() ειδομεν ευχαριστω παιδια!!! ------------------------- γιατι τοσο μεγαλες αλλαγες?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 10-12-17 στις 17:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Λεο...
Χρόνια πολλά φιλαρακι μου, υγεία και ευτυχία να εχεις.. Τι νεα πως παμε, έστρωσε καθόλου ή συνεχίζει; Είδες καμια αλλαγή, απο μετρησεις κτλ.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |