|
|
|||
|
|||
![]()
Λεον άμα μπορείς να κάνεις εβδομαδιαίες αλλαγές νερού 80 λίτρων θα χεις διαφορά θετική .
¶κρη να μην έχεις μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας! Νομίζω ότι είναι συμπτώματα της balling σε συνδυασμό με παλιότερα που είχες μεγάλες θερμοκρασίες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sps και ριακτορας είναι μονόδρομος. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε δινω χρονο στο συστημα και βλεπουμε!
παντος πρην το καλοκαιρι ολα πηγεναν πολυ καλα και στα sps kai sta lps. τωρα ποια sps δεν υπαρχουν.... ![]() ![]() ![]() ![]() ειδομεν ευχαριστω παιδια!!! ------------------------- γιατι τοσο μεγαλες αλλαγες?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 10-12-17 στις 17:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Λεο...
Χρόνια πολλά φιλαρακι μου, υγεία και ευτυχία να εχεις.. Τι νεα πως παμε, έστρωσε καθόλου ή συνεχίζει; Είδες καμια αλλαγή, απο μετρησεις κτλ.. |
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα παιδια καλη χρονια να μαστε ολοι καλα και εμεις και οι οικογενειες μας αλλαααα και τα ενυδρεια μας!!!!!
οχι Νικο δεν εχει αλλαξει κατι δυστυχος. ειναι λιγο καλητερα τα πραγματα αλλα αυτο δεν συμενει οτι το προβλημα εχει τελειωσει. κοραλι που πηρε την κατω βολτα δεν γυριζει με τπτ!!! το ενυδρειο ειναι βομβαρδισμενο τοποιο. κανω αλλαγες κοντα 80 λιτρα καθε 4 μερες. απο καταναλωσεις δεν υπαρχουν. νομιζω οτι τσαμπα δουλευει και η δοσομετρικη. αλατοτιτα σταθερα θ σταθερα. αλλες 2 βδομαδες αλλαγες αν δεν φτιξει το πραγμα εχουμε προβλημα που δεν μπορω να λυσω. θα δουμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις περάσουν άλλες δύο αλλαγές πάρε από τον Γιάννη κάνα δυο κοράλλια να δεις πως θα πάνε!
Λογικά το πρόβλημα πέρασε απλά τα κοράλλια δεν στρώνουν γιατί πέρασαν πολλά από το καλοκαίρι! |
|
||||
|
||||
![]()
Λεοναρδε, έχεις κάνει ήδη παρά πολλές και μεγάλες αλλαγές νερού. Ότι ήταν να βγει βγήκε. Δεν χρειάζεται να το πλακώνεις τόσο. Κάνε τις ρουτίνες σου από την αρχή, κόψε την δοσομετρικη μιας και δεν χρειάζεται τώρα και άστο να δουλέψει το σύστημα. Δώσε χρόνο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνώ και εγώ με τον Σάκη..... η άλγη που είχες, έχει παραμείνει ή έδειξε σημάδια υποχώρησης? κατά τις αλλαγές νερού, έχεις δοκιμάσει να την αφαιρείς με οδοντοβουρτσα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |