|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μας έδωσες τροφή για μελέτη 😀😀😀😀
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνω η τροφός σας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθατε παιδιά στην Αφρική! Είμαι σίγουρος πως θα το χαρείτε! Όσο αφορά το ενυδρείο σας είναι μια χαρά για δύο είδη από κιχλίδες mbuna της λίμνης malawi. Οι συνδυασμοί είναι πάρα πολύ...θέλει διάβασμα, αλλά και ερωτήσεις. Σαν βασική αρχή θα προσέχεται να μη μοιάζουν χρωματικά τα δύο είδη που θα διαλέξετε, τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά τους και να έχετε στο νου ότι όσο μεγαλύτερο χαρέμι έχει ο αρσενικός τόσο δεν ασχολείται και με τον γείτονα! Μια μικρή επισήμανση, δε σημαίνει ότι είναι κανόνας, αλλά προσωπική μου εμπειρία, έχω χάσει ψαράκια από φεγγαρόπετρες γιατί εκεί που τρέχαν γρήγορα να κρυφθούν και καθώς πέρασε ο καιρός και μεγάλωσαν, σφήνωσαν σε διάφορες τρύπες, οι οποίες αρχικά μπορεί να έχουν μεγάλο εύρος, στην πορεία όμως να στενεύουν. Αν σας παίρνει σκεφθείτε το για διαφορετικές πέτρες, χωρίς τρύπες.... και εδώ είμαστε όλοι οι συχνομπίστες για να βοηθήσουμε!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά το πάτε
![]() Με 3 λίτρα βιολογικό υλικό είστε έτοιμοι να βάλετε ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αυτό που μας απασχολεί ειναι να μπουν "καθαρά " ψάρια και όχι υβρίδια , οποτε θα φάτε αρκετό ζαλισμα ακόμη 😀😀 |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν αγοράσετε κάτι να ρωτάτε.
(Μας αρέσει το πεντοζάλη ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για μικρή λιμνούλα ξεκίνησε μόνο πισίνα που δεν έγινε | EYH_SANTORINI | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 213 | 20-07-16 08:14 |
Το θαυμαστό ταξίδι των Guppy | ShadowVValker | Ζωοτόκα | 28 | 14-09-12 19:57 |
Η επανάσταση ξεκίνησε!!! | Neoklis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 06-03-10 11:01 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |