|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρακι εχει σταματησει να κουναει και την ουρα του...κολυμπαει μονο με τα πτερυγια...
Αγορασα το 45λιτρο απο τα ικεα,του εφτιαξα και ενα Diy φιλτρο αλλα απο οτι φαινεται ειναι πολυ δυνατο το φιλτρο και το τραβαει πανω στην σχαρα.. Θεραπεια κανονικα συνεχιζεται Απλα δεν το βλεπω να πολυ τρωει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά το έχεις με αλατι ;
|
||||
|
||||
![]()
ναι με αλατι και μελαφιξ αλλα και παλι δεν το βλεπω να κανει και πολυ δουλεια...
Το εβαλα πριν κανα 2 μερες οταν σταματησε η πρωτη περιοδος θεραπειας με το αλατι και το μελαφιξ με τα μεγαλα...καθοταν σε μια γωνια δεν εκανε τπτ,με το ζορι ετρωγε...παρατηρησα οτι εφαγε κανα 2 κοκκους και τους εφτυσε... Οποτε θα πεταχτω τωρα να παρω κανα 2-3 τροφες να εχω για ποικιλια.. Ετσι και το εβγαλα γτ ειδα οτι η ουρα ηταν τα μαυρα του τα χαλια..και το εβαλα στο 45 λιτρο μαζι με αεραντλια φιλτρο και εριξα 6 κουταλιες της σουπας αλατι καθως επισης και μελαφιξ...και περιμενω... Αν και αν δεν φαει δεν γινεται δουλεια..
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε ένα βιντεο να δουμε βρε
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα φανει κατι κ.τακη...φωτο να βγαλω και αυτες να δουμε αν θα φανουν..
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε μια φωτο,δεν ξερω αν φαινονται πολλα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | savvas88 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 26-03-13 01:59 |
απορια για χρυσοψαρα | zweet | Χρυσόψαρα | 0 | 17-04-12 09:38 |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
χρυσοψαρα | zissis | Χρυσόψαρα | 7 | 11-01-09 18:55 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |