|
|
||||
|
||||
![]()
θυλικα θα βάλω 3 έτσι και αλλιώς αλλά επειδή με είπε η γυναίκα για αλγοφαγους ρώτησα μήπως?
κανένα σαλιγκαράκι θα δοκιμάσω να δω πως θα τα πάνε και βλέπω μια ακόμα ερώτηση αν βάλω 3 θυλικα και διαλέξει την μια τις άλλες τις αφήνω κανονικά μέσα? ? αν γένησει δεν θα τα φάνε τα μικρά!? Καλά έχω πάει πολύ μπροστά αλλά λέω πάλι μηπως ![]() ![]() ευχαριστώ που λύσατε τις απορίες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να φανε τα μικρα τα θηλυκα?μπα δεν παιζει.αυτα θα τρεχουν να κρυφτουν ολη την ωρα
![]() ασε που θα γινει πολεμος εκει μεσα ετσι και πλησιασουν κοντα. αν ειναι και πολυ μεγαλος τσαμπουκας ο αρσενικος παιζει και να το βρεις σπασμενο το ενυδρειο και το ψαρι να καθεται να πινει καφε στο σαλονι για να στανιαρει ![]() γιαυτο λενε να μπαινουν 2-3 θηλυκα για να μοιραζεται λιγο η επιθετικοτητα.και ειδικα σε περιπτωση γεννας. με τα splendens δεν θα γλυτωσει ουτε η θηλυκια που γεννησε. θα τις παρει και θα τις σηκωσει ολες μαζι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-11-15 στις 23:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραία λύθηκαν όλα πλέον.
Έχω ακούσει ότι οι μονομάχοι είναι καλοί γονεις αλλά όχι και έτσι. τέλεια την επόμενη εβδομάδα έρχονται και οι θυλικιες οπότε θα σας βάλω φώτο να δείτε τον πασα με το χαρέμι του. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως ποτε δεν μπόρεσα να κρατήσω χαρέμι splendens παντα έπεφτε πολυ ξυλο,τις λυπομουν της θηλυκές και τις έβγαζα σε 2-3 μερες
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |