|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα το προηγουμενο ,μου αρεσει πιο πολυ
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!!!Εγω θα τις εβαζα πιο πισω και προς τις γωνιες ισως αλλα ετσι δυο νησακια...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο είδος συγκολλητικού, το στήσιμο της πέτρας είναι καθαρά θέμα ισορροπίας. Αν θελήσω να επεκτείνω τα δύο νησάκια προς την πλάτη του ενυδρείου τοποθετώντας πέτρες που θα ακουμπάν στην πλάτη υπάρχει πρόβλημα ? (αν το κάνω θα το κάνω για να ενισχύσω την ισορροπία των νησιών)
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα τα ακουμπουσα εγω προσωπικά απλα θα τα πλησιαζα πισω και πλαι... να εχεις στο νου σου οτι αφοτου μπουν οι πετρες και εν συνεχεια η αμμος δεν βαζουμε πετρες πανω στην αμμο γιατι μολις σκαψουν τα ψαρια πανε οι πέτρες θα έχουμε κατολίσθηση!!! Και δεν το θέλουμε αυτο....
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι οι πέτρες μου ακουμπάν στην άμμο ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ακουμπανε στον πατο του ενυδρειου??? Στο γυαλί??????
|
|||
|
|||
![]()
Στον πάτο έχω 3άρι dow. Από πάνω άμμο και στην συνέχεια πέτρες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
juvel record 600 | pigasosaek | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 2 | 01-05-12 13:37 |
juvel και gro lux | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-05-10 12:56 |