|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι δεν ημουν στην τριαδα.. ![]() Για να ημουν στην τριαδα θα επρεπε να εχω πολυ λιγοτερα φυτα, και αλλα ειδη... Εχει κανονες που πρεπει να ακολουθησεις το dutch ,δεν ειναι οτι ευκολοτερο. Αν δειτε το ενυδρειο που βγηκε στην πρωτη θεση ειναι 2μετρο και εχει λιγοτερα ειδη απο οτι εχω εγω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ρεζουμε των κριτών παντως ηταν οτι το ενυδρειο σου ειναι πολυ όμορφο ολο και παντου και γι αυτο δεν εχει σημειο για φοκους. ![]() Εγω πιστεύω οτι παίζουν κι αλλα απο πισω ,γνωριμίες εταιρίες κλπ. Συγχαρητήρια παντως για την ενυδρειαρα σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισα και παιζω με την λιπανση...
![]() Να βελτιωσω τα χρωματα των φυτων. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eνα βιντεακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
τρομερο dutch...παω να ψαξω το σαγονι μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά για αυτό το ενυδρείο άξιζε να κάνω login μετά από αρκετά χρόνια....
Μπράβο πολύ όμορφο |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι τέτοια βλέπω και μούρχεται να ξαχαρχίσω τα μποστάνια!
Μπράβο Νίκο απίθανο! Το πιό σημαντικό απ'όλα είναι οτι τρέχει σε πραγματικό χρόνο και είναι αψεγάδιαστο. Δεν στήθηκε για να φωτογραφηθεί για διαγωνισμό και να ξεχαστεί μετά! Και πάλι μπράβο για το μεράκι και το αποτέλεσμα! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σται καλα...
![]() Παράθεση:
Ακομη απεχεις ? ![]() Νομίζω πως ηρθε πια ο καιρός. Νομιζω πως κατι γινεται με τα χρωματα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |