|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ. Τα λέμε, Γειά
|
|
||||
|
||||
![]()
?????
τα παιδιά στα λένε για το καλό του ψαριού και την ευκολία την δικιά σου. προσπαθούν να σου γλυτώσουν χρήματα χρόνο και κόπο για το δικό σου πρόβλημα και του ψαριού επισεις. αν το δεις και από την άλλη πλευρά θα ήθελες να σε είχαν σε ένα κουτί κλεισμένο με τις ακαθαρσίες σου μαζί και να σου εβγαζαν τις μισές ακαθαρσίες κάθε μέρα? πάντα θα μύριζε ασχημα και δεν θα μπορούσες να ανάσανεις. Η να σε είχαν σε ένα σπίτι όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλά για σένα και να πήγαινες στην τουαλέτα για την ανάγκη σου?? φαντάσου ακριβώς το ίδιο για το ψάρι. όπως θες εσύ καθαρό αέρα τόσο και αυτό θέλει καθαρό νεράκι. ΥΓ όλοι μια μεγάλη παρέα είμαστε που προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε για το αγαπημένο μας χόμπι. φιλικά Αλέξης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά, χωρίς παρεξήγηση. Ημουν λίγο πιεσμένος με την δουλειά. Συγνώμη για την κατάσταση που έχω το ψάρακι μου, δεν έχω όμως μεγάλο ενυδρείο, θα έχω αρκετά μεγάλο όμως. Ως τότε δεν ζει με τις ακαθαρσίες του, του κάνω 50% αλλαγή κάθε βδομάδα και του έχω βάλει το καλύτερο φίλτρο που υπάρχει το οποίο το έχω ενισχύσει.
Ενδιαφέρομαι για diy το οποίο με ανησυχεί το καπάκι, γιατί πως θα βρω τόσο ωραίο, όπως ξύλο αργότερα. Θέλω κάτι μεγαλύτερο για τα comet και τον μονομάχο. Αργότερα λίγο. Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις συμβουλές. Πέτυχα να σταθεροποιήσω την θερμοκρασία και θα είχα πάρει 30 αν μου άρεσε κάτι. Του μπαγάσα 80 θα του πάρω και τρεις θυληκές, καθώς άκουσα ότι θέλει παρέα, έστω 50 με τρεις. Μα τρεις ο μπαγάσας! (???) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Γκάπυ σε 15λτ??? | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-09-07 22:37 |