|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ αλλα μη γραφεις στον πληθυντικο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα, αψογος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αυτο δεν ειναι σπιτικο. Αυτο ειναι επαυλη.
Οπτικα παρα πολυ ωραιο - εμενα μου αρεσει και με αυτο το φως - και κατασκευαστικα αψογο. Αξιοζηλευτο σε ολα του. Να το χαιρεσαι φιλε μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Σαρεσει γιαννη?!Καμια τοποθετηση παρατηρηση να φτιαξω,να κανω κατι αλλο?!Μονο το καπακι μου εμεινε
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 08-11-15 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μονο το φιλτρο οπως σου ειχα πει , το βρισκω περιττο , αλλα το ειχεις ως βοηθημα στην βιολογια του σαμπ , αρα οκ. το aquascape δεν το τελειωσες ακομα, αρα ολα οδευουν καλως ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το σαμπ ειναι μικρο αρα χρειαζομαι κατα "υψος"κολημα ωστε να περνει περισσοτερο νερο και ετσι να λειτουργω την αντλια πιο ψηλα...τωρα την λειτουργω στις 2 απο τις 10 μπαρες που εχει συνολο... Σκεφτομαι να κανω τις κολησεις οσο δουλευει το σαμπ γτ εκει δεν ακουμπαει νερο δεν εχω πιεση και καμια ενοχληση... Τι λες/λετε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |