|
|
||||
|
||||
![]()
και εσυ φιλε πολυχρονος!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τους χαίρεσαι Νίκο , χρόνια πολλά και σε εσένα Μιχάλη ,
Νίκο γεμισε το με γλυκό νερό και δοκίμασε το ήρθε η ώρα μην βρεθούμε προ εκπλήξεων χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω !! πες τα κώστα , πες τα , Νικο ριξε νεροοοο στο σύστημα
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κωστα πρεπει να συνδεθει στην αποχετευση πως θα αδειασω μετα?μες την εβδομαδα θα γινει και αυτο. ![]() ![]() μου ελειπαν κατι συστολες & ουρες οποτε θα ξαναερθει ο νινταλ για δοκιμες κτλ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:37 |
|
||||
|
||||
![]()
ενώ μεχρι τωρα μεσα μου εκλεινα περισσοτερο προς το μπλε κατι μου λεει αυριο να παρω μαυρο πλαστικο χρωμα για πλατη!!
![]() ------------------------- μαρεσει που ηθελα να κανω και αγορες βραχου αραγωνιτη αλατι βακτιρια για σημερα και δεν εκανα τιποτα γιατι τωρα μπηκα σπιτι... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 09-11-15 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο καλησπερα
μολις ολοκληρωσα την αναγνωση, διαβασα ολο το θεμα απο την αρχη. Καλοριζικο να ειναι και να το χαρεις οπως το εχεις φανταστει. Περι ενυδρειου δεν εχω πολλες γνωσεις αλλα η δουλεια σου ειναι πολυ καλη και ο εξοπλισμος φαινεται σουπερ. Δυο παρατηρησεις σημαντικες για εμενα. 1ον το ups εκει που το εχεις μετα απο λιγο καιρο θα σου κανει χαλια την γυψοσανιδα, απο θερμοκρασια και σκονες θα μαυρισει και θα φαινεται χαλια, επισης ειναι επικινδυνο γιατι θα εχεις υγρασια και πολυ πιθανο να σου βγαλει ζημια. 2ον Το πινακακι που εχεις τις ασφαλειες ειναι στεγανο ??? Εξω στο μπαλκονι που εβαλες τα πολυμπριζα ειναι στεγανα??? Ειναι πολυ ευκολο να σου ριχνει τον ρελε απο υγρασιες. Απο τον πινακα τραβηξες νυμ δυομισαρι καλωδιο ή μονο μαυρο (φαση) ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |