|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη εσυ το εχεις φτιαξει; Ρωταω γιατι βλεπω πως μου απαντας γρηγορα και σε ευχαριστω, ομως απο τα λεγόμενα σου αντιλαμβανομαι πως δεν το εχεις στα χερια σου και βασιζω την κατασκευη του και σε αυτα που μου λες!
Αν δεν το εχεις φτιαξει εισαι σιγουρος πως η καυθστερηση παραπανω αφορα την επανεναρξη του νερου απο το δοχειο και οχι το για ποση ωρα ανοιγει το μοτερ (δηλαδη ποση ωρα κραταει το ρελε κλεισο ωστε να δινει ρευμα στο κυκλωμα); Σε ρωταω γιατι τα παραγγελνω, μην παρω κατι που δεν ειναι χρησιμο.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν το εχω φτιάξει, αλλά το παρακολούθησα στην αρχή, μετά έχασα λίγα επεισόδια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οτι σου λέει ο τακης
![]() ![]() ![]() ------------------------- Ανοιγει η αντλια, γεμιζει με νερο, ανεβαινει η σταθμη, κλεινει την αντλια το φλοτερ.. οταν ξαναπεσει η σταθμη, και μενει σταθερα το φλοτερ ανοιχτο, θα πρεπει να περασουν τα λεπτα που εχεις βαλει χρονοκαθυστερηση, πριν ανοιξει παλι η αντλια κ.ο.κ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 07-11-15 στις 01:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ευχαριστω πολύ τα παραγγειλα χ2!!!
Φτιάχνω ενα reef που θα σας παρουσιασω σύντομα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτοματη αναπληρωση... | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-14 14:31 |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |