|
|
||||
|
||||
![]()
Τικ....τακ....τικ.....τακ.....
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, ορίστε και οι πρώτες φώτο!Προς το παρόν λείπει το φόντο το οποίο δεν έβαλα ακόμη και αρκετά κοχύλια ακόμη! Ίσως και καμιά ανούμπια και κανένα nerite αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν χρήματα και για αυτά.... :P Αυτή είναι και η τροφή που τους δίνω!Ακούω γνώμες!
ΥΣ: Κανα δυο ψαράκια έχουν κάποια μορφή δυσμορφίας στην σπονδυλική στήλη αλλά κατά τα άλλα μια χαρά όλα |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το στήσιμο.
Θα χρειαστείς κι άλλα κελύφη. Βλέπω ψαράκια με δυσμορφία και στο στόμα (από μαγαζί είναι?). Για τροφή (της ίδιας εταιρείας) προτίμησε την Tropical Tanganyika. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια τα πήρα από έναν κύριο από το φόρουμ. Κελύφη έχω σκοπό να προσθέσω και αλλά, όμως θα πρέπει να ξαναμαζέψω κάποια χρήματα γιατί τώρα έφυγαν σχεδόν όλα...
![]() Τι φόντο προτείνετε να βάλω από πίσω? |
|
||||
|
||||
![]()
Στον κύριο να του το πεις ότι τα ψαράκια είναι δυσμορφικά
και πρέπει να βρει τον λόγο. Πάντως δεν πρέπει να τα δίνει αν ήταν εμφανές και δεν ήταν μικρά που δεν φαινόταν. Ένα μαύρο χαρτόνι. |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Κύριε Κλεόβουλε θειωρείτε ότι οι δυσπλασίες είναι γενετικής προέλευσης ή λόγω μη σωστής ανάπτυξης του εμβρύου-ψαριού? Γιατί θα ήθελα αργότερα να έχω καμιά αναπαραγωγή... Κατά τα άλλα τα ψαράκια τα αγάπησα!! Απλά ήταν λίγο άτυχα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagosf : 06-11-15 στις 22:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως,χομπίστας είναι απαράδεκτο να πουλάει τέτοια ψάρια!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει παιδιά, ο άνθρωπος ίσως να μην τα είδε...Είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε επίτηδες...Είναι διαβολάκια από ότι έχω καταλάβει...¶μα τρυπώσουν μέσα άντε να καταλάβεις....
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν ειμαι τυπος που κρυβεται, ουτε εχω προσπαθησει ποτε να εξαπατησω καποιον, να πω οτι το παιδι πηρε απο εμενα ψαρακια, για αρχη. Το σιγουρο ειναι οτι τιποτα δεν εχει γινει επιτηδες, αλλιως θα εκανα "την παπια". Οσοι με ξερουν, γνωριζουν οτι δεν ειμαι απο αυτους που κανουν κατι τετοιο. Το ενα το βλεπω οτι εχει οντως προβλημα στη σπονδυλικη στηλη. Δεν το ειδα πριν το δωσω, ομως, δυστυχως. Αλλιως δεν θα το εδινα. Για τα αλλα δεν εχω ακριβη εικονα, αλλα ηδη κανονιστηκε να επιστρεψει οποια ψαρια νομιζει ο φιλος μας και να του δωσω αλλα, επιλεγοντας πιο προσεκτικα γιατι λογω πιεσης χρονου, εγινε κακως αρκετα γρηγορα την προηγουμενη φορα.
Στα υπολοιπα τωρα. Το ενυδρειο το προσεχω αρκετα τοσο με γεναιες, ανελλιπεις και συχνες αλλαγες νερου, οσο και με καλη τροφη για τα ψαρια (κυριως grindal και κατεψυγμενες). Τα ενηλικα δεν εχουν κανενα απολυτως γενετικο θεμα για να μεταδοσουν κατι στα μικρα. Τα ψαρακια εχουν γινει παρα πολλα, ομως, με τις συνεχεις γεννες και μπορω να πω οτι πεφτει πολυ ξυλο αναμεσα στα μικρα. Θεωρω οτι απο εκει αρχιζει το προβλημα, με μια πρωτη ματια. Δεν ξερω και κατα ποσο ο υπερπληθυσμος επηρεαζει τη σωστη διατροφη των μικροτερων ψαριων, εστω και αν πεφτει αρκετη τροφη στο ενυδρειο και με υπομονη φροντιζοντας να ταϊστουν ολα. Θα ηθελα οποιος μπορει να συμβουλεψει σε κατι, ανοιγωντας την κουβεντα που αρχισε λιγο πιο πανω ο vagosf, να το κανει. Τοσο γιατι δεν θελω προσωπικα να αναγκαστω να ξεστησω το ενυδρειο καποια στιγμη (γιατι οσοι εχουν φιλοξενησει multies ξερουν οτι πρεπει να δινονται αρκετα ψαρια για να υπαρχει ισορροπια στο ενυδρειο), οσο και για να μεταδοθουν καποιες χρησιμες γνωσεις σε ολους. Υ.Γ. Αποσυρω φυσικα προς το παρον την αγγελια μου, μεχρι να δω τι θα κανω με την πορεια των ψαριων και να βεβαιωθω οτι δεν θα υπαρξει αναλογη περιπτωση, ζητωντας παραλληλα συγνωμη για την αναστατωση, που σιγουρα δεν δεν ηταν σκοπιμη. Το πιθανοτερο ειναι να δωσω για αρχη το ενα τουλαχιστον απο τα 3 ενηλικα ζευγαρια που εχω στο ενυδρειο, οπου τα μεγαλωσα απο μωρα και ηταν τα πρωτα ψαρια του ενυδρειου, ωστε να μειωθουν οι γεννες και να υπαρχει καλυτερος ελεγχος του πληθυσμου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση mini tanganyika | christos har | Tanganyika | 35 | 30-12-13 08:52 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
60 lit Mini Tanganyika | ΠΑΝΟΣ | Tanganyika | 19 | 19-04-11 17:16 |
Από φυτεμένο με ζωοτόκα σε Mini Tanganyika | fillmore | Tanganyika | 2 | 20-10-09 22:51 |
Παρουσιαση Mini Tanganyika | Sta8hs000 | Tanganyika | 6 | 08-10-09 16:12 |