|
Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας Οι πρώτες βοήθειες και οι θεραπείες που θα δώσουμε στα ψάρια μας, σε ένα τόσο μεγάλο κλειστό κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα το πάρω και αυτό Τάκη ευχαριστώ
![]() Αν την ακουμπίσω φεύγει γιατι τον είχα βγάλει να τον τσεκάρω μέσα στην εβδομάδα και όπως το έπιασα έβγαινε αυτή η βλέννα και την επόμενη μέρα ξεκίνησε να ξανασχηματίζεται ........ ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω βρε ¶ρτεμις, υποθέσεις κάνω, "ευτυχώς" δεν μου έχει τύχει.
Σε τι θερμοκρασία το έχεις τώρα ; Μήπως δεν τρώει από το κρύο ; Πιστεύω πως η ζέστη θα αυξήσει το μεταβολισμό του και ίσως να επουλωθούν οι πληγές πιο γρήγορα
|
||||
|
||||
![]()
Να μην τύχει σε κανέναν εύχομαι 2 βδομάδες τον είχα με θερμοστάτη τιτανίου εχθές τον έβγαλα αφού δεν βλέπω διαφορα ,και σε λίγο θα γίνω μέτοχος με την ΔΕΗ . Σήμερα πήρα αντλία να του κάνω φίλτρο και να την πάρω την δεξαμενή μέσα να έχει μια σταθερή θερμοκρασία γιατι τα βράδυα έχει 3 βαθμούς.... και δεν γίνεται να μένει άλλο μόνο με την αεραντλία θα πάει μήνες η δουλειά το βλέπω ..... άντε να δούμε
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω ότι είναι μυκητίαση που αναπτύχθηκε στην εκτεθειμένη πλευρά του ψαριού. Επειδή είναι εκτεταμένη η προσβολή πιστεύω ότι πρέπει να πας σε πιο δραστική θεραπεία όπως εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=23 (sap).
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι βρε Κλεόβουλε γιατι πολύ απλά η δεξαμενή αυτή είναι καραντίνας και δεν έχει άλγη .... δεν υπάρχουν πληγές στο ψάρι απλά αυτη η βλέννα και αν την αφαιρέσω με το χέρι (μόνο αν το ακουμπήσω βγαίνει) μένουν τα λέπια κατάξερα ... γι αυτό αποφάσισα να μην το αγγίζω απο εκείνη την πλευρά .
Θα το παλέψω και βλέπουμε .....
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μιλάω για άλγη (και η μετάφραση σου σ' αυτό το σημείο νομίζω έχει πρόβλημα
![]() Έχω διαβάσει κάπου για θεραπεία με Praziquantel από φαρμακείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κάτσω να το διαβάσω γιατι βλέπω ότι έχει λογική αυτό .... δεν χάνω και τίποτα να το δοκιμάσω
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:38 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|