|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ φυσικο αποτελεσμα! Μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ φίλε
![]() κατι με χαλαει εκτος της λαμπας που αμα την ανεβασω θα γελατε XD. ισως η ριζα ειναι λιγο μεγαλη; μπορει να παρω το καπακι του και για λυση που ειναι ανοιχτο.
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ειναι,μπραβο
![]() αν ητανε και μεγαλυτερο θα ητανε καλυτερα βεβαια. το καπακι βαλτο οπωσδηποτε.η τουλαχιστον μεμβρανη περιμετρικα,να καλυψεις οσο μπορεις περισσοτερο. θα το βρεις στο πατωμα το ψαρι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ευχαριστω παντως η αποψη σου μετραει αρκετα ![]() του εχω προσωρινά λιγο πιο χαμηλα την σταθμη... θα παρω το καπακι της aquael γιατι εχω ενα κρεμαστο σα σκ@τ@ απο πανω καλο ειναι σαν φωτεινοτητα εσωτερικα αλλα δεν..!! παντως μακαρι να ειχα χωρο για μεγαλυτερο... γι αυτο και η θεση του ειναι εκει που ειναι. και στο 180αρι το φυτεμενο ειναι πλυντηριο.... :P!! να μην αλλαξω κατι εσωτερικα?καμια ιδεα?
|
||||
|
||||
![]()
εμενα οπτικα,μου φαινεται μια χαρα.κανα φυλλο καταπα θα προσθετα σιγουρα.
και το καλυμα απο πανω. βαλε μεμβρανη τροφιμων μεχρι να παρεις καπακι γιατι ειναι πολυ ψηλα το νερο,αλλα λογω μεγεθους δεν μπορεις να κατεβασεις αλλο τη σταθμη,θα χασεις πολυ σε λιτρα. προειδοποιηθηκες ![]() προσεχε γιατι πηδαει απτη μια στιγμη στην αλλη και αν δεν γινει μπροστα σου δεν θα το προλαβεις. εχω χασει δυο ψαρια ετσι και με χαμηλοτερη σταθμη. μην επαναπαυεσαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο θα κανω θα βαλω περιμετρικα μεβρανη που λες και ειπε και ο stratigos24... το μονο που δε θελω ειναι να τον χασω... και ειδικα ετσι!
|
||||
|
||||
![]()
Τουμπανο ειναι το ενυδρειακι για τον μονομαχο,τωρα απο στησιμο θα μπορουσες να κανεις πολλά, αλλα το ψαρι σιγουρα το προτιμάει έτσι
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μινι φυτεμενο, 25λιτρα χαμηλων απαιτησεων | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-09-11 18:58 |
Απίστευτη αντοχή! | nikosm1 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 36 | 17-11-10 14:43 |
ΑΝΤΟΧΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | sfk | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 25-09-08 15:46 |
ερωτηση για αντοχη | dr.geo | Bettas | 3 | 28-05-08 21:34 |
αντοχη ενυδρειου | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 25-02-05 13:01 |