|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε πολυ ομορφο...
Χθες διαβαζα και την κατασκευη σου.. Ωραιος!! Αν θες κανενα κλαδεματακι με περνει να κλαδεψω τις ανουνπιες νανα μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο φίλε μου, να τα χαίρεσαι τα ψαράκια σου!!
------------------------- Αν θες σκέπασε το μπαλκόνι με κανα κομμάτι πλέξιγκλας, ή τούλι προσεκτικά ωστε να μην σου φουντάρει κανά ψαράκι μέσα και κανει βολτα στο sump!! Την έχω πάθει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 05-11-15 στις 13:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εχει να κάνει επίσκεψη στο Σπακουρή να τα ακουμπίσει πάλι και θα πάρει κομμάτι και για το μπαλκόνι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() Δεν ειχα χρονο να ανασανω περα τις 12 και μιση το βραδυ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εισαι μαστορας τελος!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω? Δεν εκανα και κατι σπουδαιο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα το ξαναπω και θα φανω κουραστικος... Να ναι ολα τα παιδια καλα απο εδω μεσα και οτι καλυτερο τους ευχομαι με υγεια και ευτυχια... Χαρη σε σας ολους καταφερα να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα επειτα απο εναν ολοκληρο χρονο...!! Δεν εχω λογια απλα ![]() Υ.Γ Εχω κατι αναμονες βεβαια αλλα τπτ σπουδαιο οσο το καπακι και ο φωτισμος
|
||||
|
||||
![]()
νομιζεις οτι δεν εκανες κατι σπουδαιο!!στην πραγματικοτητα θα δειξεις κι εσυ τον δρομο σε καποιους αλλους να κανουν κατι ομορφο και σωστο χωρις να βασανιστουν ιδιαιτερα και αυτο ειναι ΠΟΛΥ σπουδαιο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |