|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο καλώς ήρθες στο χόμπι,
Καταρχάς να ξεκινήσω με τα άσχημα νέα: έχεις πολλά ψαράκια για τα λίτρα του ενυδρείου σου, και ειδικά με τα γκάπυ και τις γέννες η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα. Άσε που χρειάζονται διαφορετικές παραμέτρους νερού από τα νέον. Τώρα όσο αφορά στιην απορία σου για τα βακτήρια: Εγώ δεν χρησιμοποιώ βακτήρια στις αλλαγές μου, ποτέ δεν χρησιμοποίησα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλώς ήρθες και απο εμένα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετρήσεις έχεις; Καλως ηρθες και καλη συνέχεια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
Θα συμφωνησω σε ολα με τους παραπανω και θα κανω μια ερωτηση: ο κυκλος του αζωτου πως ξερεις οτι ολοκληρωθηκε? Εχεις μετρησεις και ποιες ειναι αυτες? Επισης, ριξε μια ματια σε αυτο σχετικα με τις γεννηστες.
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνια και νιτρικα παραμενουν στο μηδεν να ναι καλα το μπολι
Το ph στο 7 για "ικανοποιουνται" και τα δυο ειδη και η θερμοκρασια ειναι μονιμα στους 26 βαθμους. ------------------------- Να πω οτι εχω διαβασει σχεδον τα παντα για τις γεννηστρες τοσο για τα θετικα οσο και για τα αρητικα.Ωστοσο, η επιλογη που ειχα εφοσον δεν μπορω να βρω κερατοφυλλο και για να μπορεσω να σωσω οχι μονο απο τους γονεις αλλα και απο την ασιτια τα μικρα αποφασισα να παρω γενηστρα που επισημαινω ωστοσο πως ειναι μονο για μικρα και οχι για την μανα προκειμενου να ταιζονται.Απο κει και περα το νερο αλλαζει περιπου 10-20% καθε 2-3 μερες και 30-40% εβδομαδιαιως. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos_89 : 04-11-15 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ph πως το εχεις στο 7 ; τι ph εχει η βρυση; gh ποσο έχεις;
|
||||
|
||||
![]()
Η σκληροτητα κυμαινεται στο 6,5 dGH,οσο για το για το ph της βρυσης ειναι στο 7,5 και το κατεβαζω με sera ph minus,βεβαια δεν ξερω κατα ποσο απαραιτητο ειναι και αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνια 0
Νιτρωδη 0 Νιτρικα 20, και επειδη εχουμε ξεφυγει λιγακι απο το θεμα μπορει καποιος να μου απαντησει στις ερωτησεις που παρεθεσα; ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos_89 : 04-11-15 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δοκιμη αποτελεσματικοτητας σκευασματων βακτηριων | maneni | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 11-12-12 11:30 |
Ενθυλακωση νιτροποιητικων βακτηριων - Βακτηρια εμποριου | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-03-11 23:36 |
δεν με παιρνει ο χρονος!! | papanikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-09-10 14:42 |
Χρηση βακτηριων απο ετοιμα μπουκαλακια. | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 11-09-10 15:46 |
χρονοσ φωτισμου | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-09-08 11:00 |