|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή δεν είναι ώρα για φιλολογικές συζητήσεις και ότι η καραντίνα στο νέο ψάρι πρέπει να έχει διάρκεια πολύ περισσότερο από 2 ώρες ας πάμε στο θέμα σου. Αμμωνία προφανώς το πρώτο που μέτρησες, έτσι? Η συμπεριφορά/εξέλιξη δε δικαιολογεί πάντως αρρώστια από το νέο ψάρι. Όλα τα ψάρια τόσο γρήγορα να αρρωστήσουν... κάτι άλλο μάλλον θα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george hmmy : 22-11-05 στις 20:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο γιαυτο το λογο εβαλα το ποστ..... ΝΑ δειξω τη σημασια της καραντινας!!!!! Τωρα οσο αφορα το προβλημα.... Αμμωνια μετρηθηκε πρωτη πρωτη και ειναι μη μετρησιμη..... Τα ψαρια δεν εδειχναν κανενα σημαδι πριν μπει το καινουριο ψαρι.... Τετοια συμπτωση ;;;; Φοβαμαι μην ειναι τιποτα παρασιτα kiemenworm που ειχα παρομοιο προβλημα και με τα παφερ μου.... Σημερα θα τα κανω θεραπεια με εσχα 2000.... Τα εχω χασει γενικα και ειμαι πολυ χαλια......Χανω τα καλυτερα μου ψαρια ενα προς ενα χωρις να μπορω να κανω τιποτα......
|
|
|||
|
|||
![]()
υπομονή, τι να πω. πάντως ξαναλέω, αν και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει, ότι είναι δύσκολο από τη μια στιγμή στην άλλη όλα κάτω από ένα φαινομενικά καλά ψαράκι. εγώ θα έψαχνα αλλού τη αιτία, ίσως και εκτός ενυδρείου. θυμάσαι ένα φίλο εκ πατρών που έριξαν πορτοκαλάδα τα πιτσιρίκια στο πάρτυ? μήπως κάποιο ατύχημα, κάποιο λάθος κάποιου άλλου μέσα στο σπίτι, μήπως ψέκασε κανείς αεροζόλ για τις μύγες/κουνούπια ή αποσμητικό χώρου τέλος πάντων?
Edit:μήπως μπορώ να πάρω απάντηση γιατί ενώ γράφω με κεφαλαία το πρώτο γράμμα κάθε πρότασης που ξεκινάω εμφανίζεται στο ποστ με μικρό? |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκεφτηκα αλλα μενω μονος μου και η γατα μου το μονο που μπορει να κανει ειναι τα κ*****σει.... Αλλα θα μετρουσα αμμωνια φανταζομαι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια επικοινωνια με την κτηνιατρικη σχολη, μηπως ενδιαφερονται για νεκροψια σε ψαρι!αν εισαι τυχερος θα μαθεις πολλαααααα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|