|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 60 λίτρα γίνεται αλλά θέλει προσοχή, και όχι κάτω από 3-4 θυλικα.
Αν τα ψάρια τα πάνε καλά ένα πρόβλημα που θα έχεις είναι ότι θα έχεις γέννες. Αν και είχα τέτοιο χαρεμακι με μεγάλη επιτυχία δε θα το πρότεινα πλέον έχοντας μελετήσει πολύ καλύτερα τις φυσικές συμπεριφορές του είδους. Γενικά το 60ρακι έχε υπόψιν σου ότι είναι πολύ μικρότερο από το χώρο που μπορεί να κάνει δικό του ένας μονομάχος. Από και και πέρα όλα εξαρτώνται κι απ το χαρακτήρα του κάθε ψαριού
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα σχετικα με το ποσο μπορει να καταλαβει ενα ενυδρειο, ακομα δεν το χω βρει αφου το 100Χ45 μου το καταλαμβανει μια χαρα ο δικος μου. η διαφορα στη φυση ειναι πως καποιες περιοχες αλληλοκαλυπτονται (σε ενυδρειο θελει πολυ ειδικο στησιμο για να πετυχει αυτο, ουσιαστικα δε θα το λεγα ακριβως ενυδρειο αλλα ισως παλουνταριουμ αφου τα φυτα πρεπει να βγαινουν εξω απ την επιφανεια) Παράθεση:
Αν ελπιζεις σε αυτο καλυτερα αστο το εγχειρημα για αργοτερα οταν θα εχεις πολυ καλη εμπειρια απο το συγκεκριμενο ειδος. Οταν ειχα το χαρεμακι ειχα κι αρκετα ενυδριακια για περιπτωση αναγγης. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις δίκιο για τον χώρο η αλήθεια είναι οτι κινούνται σε όλο το μήκος του ενυδρείου πιστεύω οτι τα "όρια" αυτά γίνονται κάπως πιο αυστηρά όταν το ψάρι έχει πλέον φωλιά και είναι έτοιμο να δεχτεί την θηλυκιά (απο όσα έχω διαβάσει) Παράθεση:
to aquascape το δουλεύω 3 μήνες τώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής ωστόσο έχει περιθώρια βελτίωσης αρκετά θα κάνω και μια παρουσίαση σε λίγο καιρό ώστε να πάρω και εγώ μια πιο ολοκληρωμένη άποψη επι του θέματος και εσείς μια καλύτερη εικόνα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικά με CO2 | Diinekis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 24-07-10 18:58 |
Μονομάχος και σχετικό pH | aggelospgr2010 | Bettas | 36 | 18-01-10 17:41 |
Σχετικά με το φώς | fiakas | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-08-08 14:16 |
Ερωτήσεις σχετικά με ενυδρείο12lt για μονομάχο | wertyu5555 | Bettas | 9 | 18-01-07 13:23 |
Σχετικά με PH | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-09-05 10:07 |