|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απο κινητό.... αυτα μπαίνουν μονα τους?? Τα Neolamprologus caudopunctatus νομίζω τους μοιάζουν... παντος φαίνονται δραστήρια και αυτο θέλω... απο διαθεσιμοτητα?? Ξέρουμε???
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά μπαίνουν μόνα τους.
Διαθεσιμότητα δεν ξέρω. Ρώτα τα γνωστά καλά μαγαζιά και προς τα Χριστούγεννα όλο και κάποια προπαραγγελία θα κάνουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Neolamprologus caudopunctatus
2. N. Brevis sunspot 3. Ocellatus gold 4. Multies 5. Smilies Ως τωρα αυτες τις επιλογες νομίζω εχω απο αποψη μεγεθους και η σειρα προτίμησης ειναι η απο πανω... εχουμε αλλο τιποτα να μπας και μου κανει το κλικ!!!
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να σου βάλω κάτι δύσκολο (για να το βρεις) και ιδιαίτερο σαν επιλογή
![]() Μια ομάδα 5-6 Synodontis lucippinis https://www.youtube.com/watch?v=ozI_iV4yvxE |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι σινοδοντη βρισκω αλλα ενα αλλο ειδος...
Synodontis eupterushttp://www.liveaquaria.com/product/p...94&pcatid=1594
|
||||
|
||||
![]()
Το S.eupterus γίνεται τεράστιο.
Μόνο αυτό που λέω μπορείς να βάλεις (αν το βρεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρόχειρες φωτο απο το ξεκινιμα... εχω βαλει βιολογικο υλικο απο το μεγαλο και εχω μεσα ενα πουγκι με τροφη φυλλαρακι για να τρεφονται τα βακτυρια... τωρα ποσο καιρο θα αντέξει δεν ξερω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Neolamprologus caudopunctatus | panos84 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 25 | 18-02-16 18:00 |
Neolamprologus Caudopunctatus | pagos4 | Tanganyika | 3 | 02-04-11 08:47 |