|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, άρα η επιφάνεια της ελαφροπετρας δεν διαφέρει πολυ απο του siporax. Θα βάλω και cristal bio.
------------------------- Το crystal bio υπαρχει στην Ελλάδα η μόνο απο εξωτερικο; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη takolas : 29-10-15 στις 21:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα 2 μόνο στο εξωτερικό τα είχα βρει !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:27 |
|
|||
|
|||
![]()
και μερικές φωτογραφίες από την γάτα να πίνει νερό από την λιμνούλα,
έχει καταργήσει το να πίνει νερό στο σπίτι (μπολ) και πραγματικά το ζει όταν πηγαίνει για νερό ![]() τα ποτάμια με προσοχή, κοιτάνε πίσω τους κτλ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mα τι κουκλάκι
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:27 |
|
|||
|
|||
![]()
Να τις χαίρεσαι! Εγώ είχα δύο στο σπίτι αλλά ο αρσενικός πέθανε φέτος (20 χρονών) και κάμποσες αδέσποτες που περιφέρονται...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:28 |
|
||||
|
||||
![]()
20 χρονών ??? Ζωάρα έκανε ο γατούλης εμένα η μεγαλύτερη "εφυγε" 18 χρονών . Αδέσποτες έχω 4 είναι άγριες ... αλλά έρχονται για φαγάκι . Δεν είχα σκοπό να καταλήξω με 10 αλλά τις 4 τις έσωσα και τις μεγάλωσα με μπιμπερό δεν είχαν ανοιξει τα ματάκια τους , την γατομαμα τους την σκότωσαν με φόλα
![]() Αυτό είναι το αγόρι μου το όμορφο :
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:28 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για μικρή λιμνούλα ξεκίνησε μόνο πισίνα που δεν έγινε | EYH_SANTORINI | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 213 | 20-07-16 08:14 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |