|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικα πιστευω οτι ειχε στρωσει απο την αρχη της παρουσιασης, αφου ενω εκανες μεγαλες αλλαγες νερου (50%) ειχες αρκετα νιτρικα (10-15ppm). Αυτες οι μετρησεις τοτε, ηταν πριν ή μετα την αλλαγη. Επισης απο οσο μπορω να δω στις φωτο την κατασταη του νερου και των ψαριων, δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα. Το ψαρακι που ειναι στην επιφανεια, το κανει συνεχως αυτο? Εχεις χασει κανενα ψαρι μεχρι τωρα? Ενα τεστακι αμμωνιας ειναι παντα χρησιμο, οταν δεν υπαρχει σιγουρια και ειναι ανωριμο ακομα το ενυδρειο. ΥΓ ομορφο το ενυδρειο σου. Καλη συνεχεια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όχι δεν είναι στην επιφάνεια συνέχεια , όταν πλησιάζω πηγαίνουν όλα πάνω γιατί νομίζουν ότι θα τα δώσω φαΐ να φάνε. Οι μετρήσεις με τα αυξημένα νιτρικά ήταν πριν από αλλαγή νερού. Και μόλις έβαλα ακομα μια ανούμπια και πλέον έχω τέσσερις . |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, νομιζω εισαι ενταξει.
Κανε τις μετρησεις μονο πριν την αλλαγη και για κανενα μηνα μη το παρακανεις με το ταισμα. Αυξανε την ποσοστητα σταδιακα. Να στρωσει και ο βυθος.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
παρουσιαση του νεου ενυδρυου μου | alex23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 23-01-10 17:04 |
παρουσιαση νεου ενυδριου 500λιτρων | Giwrgos23 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 27-10-06 09:31 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |