|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενυδρειου και οχι αποκλειστικα κοντα στην επιφανεια. Θα διαφωνησω με τον Obelix...οσες φορες εχω βαλει ζεμπρακια κολυμπουν πολυ κοντα στην επιφανεια. Εκτος αν τα δικα μου ηταν zembrakious epifanious ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
white cloud minnows
congo tetras |
|
||||
|
||||
![]()
Tα Congo tetras αν και πολυ ομορφα, δεν θα τα προτιμουσα , καθως γινονται σχετικα μεγαλουτσικα και ενα σμηνος απο αυτα, θα επιβαρυνε πολυ το ενυδρειο σου...
Ισως τελικα.. απο οσα εχουμε πει, τα hatchetfish να δειχνουν η πιο καλη επιλογη( κατα την γνωμη μου), καθως βρισκονται συνεχεια κοντα στην επιφανεια του νερου, δεν μεγαλωνουν πολυ, εχουν ενδιαφερον πατερν και παραξενο σχημα....Το μονο ασχημο με αυτα τα ψαρακια ειναι οτι θελουν αν θυμαμαι καλα αρκετα μαλακο νερο.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Θεόφιλος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα M. ramirezi ζουν πολύ πιο ευτυχισμένα σε μορφή ζευγαριών. Αν βάλει περισσότερες από μία θηλυκές σε τόσο μικρό ενυδρείο, η κυρίαρχη θα κάνει τη ζωή των άλλων δύο... κόλαση. Συμφωνώ για τα hatcet fish. Μία ομάδα των πέντε ατόμων θα ήταν ιδανικά για το ενυδρείο σου. Υπόψιν ότι στην Ελλάδα κυκλοφορούν δύο είδη, τα Carnagiella strigata και Gasteropelecus sternicla. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γλοιώδες υλικό πάνω σε ξύλα | thediscusman | Γλυκό νερό - Γενικά | 50 | 11-02-08 23:08 |