|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι παιζεται,αλλα μολις εκανα μια αγορα 234 ευρω απο ebay μεσω paypal
![]() για τη μεταφορα χρηματων,εστειλα Invoice στον εαυτο μου απο Paypal και μπηκαν στο account μου.... η αγορα ητανε για ηλεκτρικο εργαλειο και (δυστυχως) ηταν απο γερμανια ![]() αλλα βλεπεις εκει το χρεωνουν 219 ευρω(+15 μεταφορικα) και εδω 400 ![]() ...παντως μηπως να το ψαχναμε λιγο αυτο γιατι ειναι και λαμογια?... λεω μηπως ισχυουν αλλα πραγματα για αγορες απο γερμανια... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() τωωωωρα? εδω και πολλα χρονια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι,ηταν της αλφα.χρεωστικη(μαστερ).
και δεν ειναι συνδεδεμενη με το Paypal. οπως και ο λογαριασμος email. αλλο email και αλλη καρτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι
![]() αλλα στα 200 ευρω ειναι 4 ευρω. ε δε μου φαινεται και τραγικο. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο δεν πολυκαταλαβα τι επαιξε με τον λογαριασμο σου και το δευτερο email.
Κανω την ιδια διαδικασια, αλλα με φιλο που εχει paypal. του δινω τα λεφτα μετα του κανω request και μπλα μπλα.. Εσυ μονος σου, πως το εκανες? Το email στο οποιο εκανες request δεν ειναι καταχωρημενο στο paypal? Και η καρτα απο την οποια πληρωσες ειναι παλι και αυτη αγνωστη στο paypal ? ----------------- Το ξαναδιαβασα και καταλαβα ( το γιατι δεν το καταλαβα την πρωτη... αγνωστο ). Για το sanity check, κανεις request σε δευτερο αγνωστο στο paypal email και πληρωνεις παλι με αγνωστη στο paypal καρτα. Σωστα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|