|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο βαρέλι προετοιμασίας θεωρώ πως είναι το πιο εύκολο και το πιο σταθερό, χωρίς αυξομειώσεις Παράθεση:
Παράθεση:
Βάλε σε ένα ποτήρι νερό από τη βρύση και μέτρησε PH όταν το γεμίσεις και μέτρησε πάλι μετά από 12 ώρες και δες τι θα έχει. Επίσης για να δεις αν έχεις κάτι ασβεστολιθικό μέτρησε GH αμέσως με τα την αλλαγή και μέτρησε πάλι πριν την επόμενη αλλαγή, αυτό , αν δεν έχεις ασβεστολιθικό, δεν πρέπει να αλλάξει
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι 2 χρυσοψαρα και 4 φυτα, ταιζω 2 φορες την ημερα απο περιπου 15-20 φυλλαρακια τροφης.
Παράθεση:
Τακη, μια αλλη ερωτηση. Πηγα σημερα Praktiker και Leroy προς αναζητηση τυρφης. Στο Praktiker ειχε μια τεραστια συσκευασια 200+ λιτρων!!! Στο δε Leroy εχε μια 40 λιτρων αλλα ελεγε "εμπλουτισμενη" με καποια μικρο και μακρο (MgSO4, ενωσεις με Si κλπ.) Ειναι καλη αυτη? Μπορεις να μου στειλεις μια φωτογραφια των συστατικων της τυρφης που εχεις εσυ? Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα πήρα απο εδώ http://xomatexniki.gr/%CF%87%CF%89%C...F%83%CF%84.php
τη σακούλα που λέει 2,5 Ευρώ 20 λίτρα είναι ίδια με αυτή που λέει 18 Ευρώ 200 λίτρα αυτή απο το Leroy δεν την παίρνεις Αυτή στο Praktiker http://www.praktiker.gr/p/tyrfi-valtikis-200lt-58701 είναι καλή αλλά θα την έχεις για μια ζωή ![]() με τη σακούλα 20 λίτρων περνάω μπορεί και 10 μήνες ,ίσως και παραπάνω
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο, αυτην ειδα στο praktiker... Θα εχω συγχωρεθει πριν τελειωσει αυτο το κτηνος. Αυτη που εχεις παρει εσυ εχει αλλες προσμιξεις Mg, Si κλπ) ή δεν εχεις ιδεα ( ?
Αμα το ηξερα οτι θα πηγαινες θα σου εδεινα να μου παρεις κι εμενα. Και σου 'πα, ελα να το δεις το ενυδρειο... (παρεπιπτωντως, παγωτινια εχω ακομα ![]() Καποιο σχολιο για τις απαντησεις μου παραπανω σχετικα με τα νιτρικα? Λες εν τελει να μην εχει αρχισει καν ο κυκλος της αμμωνιας? Αλλα δεν θα εβλεπα ΝΗ3/ΝΗ4 6 μερες με το ιδιο νερο, συν τροφη, συν 2 ψαρια? Επισης τα φυτα μου δεν πανε πολυ καλα... Τα java fern windelov εχουν εμφανισει μαυριλες περιμετρικα των φυλλων (σαν καμμενα ενα πραμα) Τα cryptocoryne wendtii δεν φαινονται καθολου "ζωντανα" οπως ηταν οταν τα αγορασα. Κρεμασμενα φυλλα, ελαφρη κοκκινιλα. Δεν εχω βαλει λιπασμα, παρα μονο kalium-potassium και φως 3 ωρες την ημερα για τις αλγες. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή που παίρνω είναι καθαρή, πήγε ένας φίλος το Σάββατο Κηφισιά, μου την αγόρασε και μου την έφερε σήμερα, δεν πήγα εγώ, έστειλα άλλον
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon tetras vs cardinal tetras | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-12-14 14:40 |
Τιγρακια και neon tetras | Ορφας | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 02-06-14 13:53 |
Τάισμα για Neon Tetras | Stefanos91 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 11 | 13-06-12 09:37 |
ανήσυχα neon tetras | Shardon | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 11-11-08 12:41 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |