|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσατε να μου δωσετε πληροφοριες για το φυτο που εβαλα,αν θελει κλάδεμα πανω απο το κυριως φυλλο ή ετσι ειναι το σχεδιο του?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν θέλει κλάδεμα, και αργότερα θα σου πετάξει νέα φυτά από τις άκρες των φύλλων, τα κόβεις και τα δένεις δίπλα
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο!!!!! Βάλε και καμία ανούβια να πρασινίσει λίγο ο χώρος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αρλεκίνοι που λες, μπορεί να είναι και rasbora espei. Βάλε όταν μπορείς μια πιο κοντινή φωτό τους.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ ολους!!! Θα βαλω και κοντινες φωτογραφιες. Στο πετσοπ μου τα ειπαν αρλεκινοι. Το θεμα μου τωρα ειναι οτι πεθαναν 3 μεχρι τωρα και ενας καρδιναλιος και δεν ξερω το λογο.Το νερο μου παλι με μετρησεις ειναι πολυ καλο.Σημερα θα παω να παρω και τεστ ΝΟ3,ΚΗ,GH.Υπασχει περιπτωση να φταιει κατι απο αυτα? Θα αγορασω και τυρφη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε γίνεται να ξέρεις ότι το νερό είναι καλό χωρίς no3 και gh, kh.ιδιως για τους καρδιναλιους τα 2 τελευταία.
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζα gh,kh,ph ειναι στανταρ απο ΕΥΔΑΠ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο γινοταν πιο κοντινες οι φοτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω για espei τα βλεπω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού Φυτεμένου | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 12-01-13 20:14 |
Παρουσίαση του κοινωνικού μας!!! | Koninos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 10-05-11 10:27 |
1η παρουσίαση κοινωνικού 120λιτρου. | ispyii | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 07-04-10 09:04 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Πρώτη παρουσίαση 250 λτ κοινωνικού | ChristosΒ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-04-07 19:48 |