|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένεις να διαβάσω όλο αυτό ????
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΕΕΕ μα γι αυτο σου το έστειλα θα σου λύσει και την απορία για τα λέπια
![]() ------------------------- Σήμερα έκανα στο Γριβάδι μου 20% αλλαγή ( είμαι στην 4η μέρα) συμπλήρωσα νερό απο την Λίμνη και συμπλήρωσα melafix ,τον έβγαλα για να δώ πως τα πάει και παρατήρησα : - στα σημεία που φύγαν τα λέπια η ερυθρότητα υποχώρησε και αναπτύχθηκε επιπλέον βλένα (δεν την ακούμπησα φαίνεται , για να μην επηρεάσω την επούλωση ) - η ξερή βλένα έχει φύγει απο το σώμα και ξεκίνησε ήπια να αναπτύσσεται καινούρια δέν είναι ακόμα ικανοποιητική θα έλεγα στο 35% - τα μάτια με ανησυχούσαν αλλά είναι καλά - 2 εικοσιτετράωρα τώρα έχω θερμοστάτη αλλά δεν έχει φάει (δεν έδωσα τροφή έβαλα 3 σκουλίκια γιατι αν μείνει θα υπάρχει πρόβλημα)
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Αρτεμις,
πιστευω πως θα γίνει καλά, συνέχεια βελτιώνεται, μη ξεχνας πως δεν πέρασε και λίγα, πηγε στον Αγ.Πετρο των ψαριών και ξαναγύρισε
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ Τάκη , μακάρι να γίνει καλά
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα , ακόμα μία αλλαγή νερού και mellafix , η κατάσταση παραμένει σταθερή ....
![]() Υπομονή κάνω και εγω και το ψάρι .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονή, ελπίζω να έχει αποτέλεσμα όλη αυτή η προσπάθεια σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ , θα δούμε .... αυτο που με προβληματίζει είναι ότι ακόμα δεν έχει φάει τίποτα...
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:09 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |